ANNONS

Härliga fredag!!

/


Fredag är här och nu är det helg!! Lång helg med massa skoj för barnen men först måste jag visa er vilka underbara blommor jag fick av min älskade Nicke tidigare ikväll!! Visst är det kul med blommor helt apropå då man minst anar? Och med nya numret av Lantliv Mat & Vin kan man inte må annat än bra! Fredagen här bjuder på en väldigt lugn kväll, vi laddar inför en helg full av aktiviteter! Imorgon drar vi till djurparken och hoppas att vi slipper trängas för mycket, för nu har iallafall de flesta turister åkt hem! 😉 Direkt efter det ska Joline iväg till en klasskompis på pyjamasparty med övernattning, och på söndag ska vi försöka få till en träff med en ny klasskompis som ska börja 2:an och så ska vi hinna med en sista sommar-runda på norra Öland. Japp, full rulle och nästa vecka börjar skolan. De va den sommaren de! Höst, höst, höst, äntligen är den på väg!! Ganska skönt att komma in i gängorna igen, eller vad säger ni?!

Fixa matsäck är vad som står på tapeten för mig nu. Ska göra lite goda tunnbröds-mackor och dricka att ta med imorgon. Priserna i parken är hutlösa!! Ha en trevlig helg allihopa!


Tunnbrödklämma (på glödhoppa) med rökt skinka, gurka och renkött mjukost! 😉

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00