Kvällens Plockmat framför TV:n


Kvällens plockmat framför TV:n! Det gäller att ladda upp när det är både ”sommar med Ernst” och ”Vad blir det för mat” efter varann! Det har blivit lite av en traditon nu, hela familjen bänkad i soffan på torsdagar, riktigt mysigt med lite gott att äta till. Vi hoppar naturligtvis över kvällsmaten eller man kan säga att vi ”skjuter upp” den lite bara! Jag stekte en hel kyckling i ugn tidigare idag, och då fick även ett par kotlettspjäll följa med som legat i marinad ett par dar. Varmrökt böckling, kokta ägg, dallassallad, pepparsalami och vitlökssalami, president brieost, körsbärstomater, gurka, vindruvor, kiwi och en god aioli! Inte så tokigt va?! 😉 Vad brukar ni ha för mat på era plocktallrikar?

 1. fanny skriver:

  mums det ser verkligen gott ut! alla dina bilder ser alltid så frestande ut!
  Ha en toppen lördag!
  Kraam (:

 2. Matilda skriver:

  du får alltid allting att se så himla gott ut!!

 3. Lina skriver:

  Ser riktigt gott ut! Nyss lagt ut recept på min favorit pasta sallad, gå gärna in och kika 🙂

 4. Miranda skriver:

  Gudars, det där ser då verkligen inte helt fel ut! ;O

 5. Sara skriver:

  Det är alltid så gott och mysigt med plockmat framför tv:n med familjen. Så gör vi oxå ibland. Såg du att samtidigt som Morberg var så var det även Jamie Oliver på 9:an? Jag hade väldiga problem! 🙂 Men oliver´s program var en timme långt så jag kunde fokusera på bara på det efter Morberg. Vilka problem man har…. Haha!! MIn sambo blir tokig på mig som ska se alla matlagningsprogram. 🙂

  Ha en skön helg! Kram Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..