ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kvällens Plockmat framför TV:n

/

Kvällens plockmat framför TV:n! Det gäller att ladda upp när det är både ”sommar med Ernst” och ”Vad blir det för mat” efter varann! Det har blivit lite av en traditon nu, hela familjen bänkad i soffan på torsdagar, riktigt mysigt med lite gott att äta till. Vi hoppar naturligtvis över kvällsmaten eller man kan säga att vi ”skjuter upp” den lite bara! Jag stekte en hel kyckling i ugn tidigare idag, och då fick även ett par kotlettspjäll följa med som legat i marinad ett par dar. Varmrökt böckling, kokta ägg, dallassallad, pepparsalami och vitlökssalami, president brieost, körsbärstomater, gurka, vindruvor, kiwi och en god

aioli

! Inte så tokigt va?! 😉

Vad brukar ni ha för mat på era plocktallrikar?

12
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00