Fredagsmiddan är inhandlad och det blir…


Idag har jag & barnen varit över bron till Kalmar för en liten shopping-tur! Snart är det ju skolstart och då behövs det (läs önskas) alltid lite nytt. Pennor, sudd, block, nya skolväskor, lite kläder och nu när vi närmar oss hösten så fyllde jag på pysselförrådet lite också! Men ingen tripp till Kalmar utan citygross! Min favorit-mat-affär!! Dom har ta mig tusen ALLT! 😉 Det är ju fredag och vädret är strålande så det blir grillat ikväll. Finare kött än på citygross får man leta efter. Hittade en förpackning texas-steak och en förpackning kotlettspjäll. Kulpotatis, nybakad baguette, en gräddfilssås, grillade färska majskolvar och Loranga!!! Fredagkvällen kan börja. Jag återkommer när allt är ihopmonterat på tallrikar. Ha en fin helg allihopa!


Det är lätt att de slinker ner en massa annat när man egentligen bara ska handla till en kväll… Hittade en söt prickig vaxduk som blir perfekt till köksbordet när pyssel-studion startar här hemma med klister o målarpenslar å gud vet allt! Manitoba cream kom jag ihåg att få med mig också, och Axe duschcréme till Nicke, pumptvål, våtservetter, och deras goda stenugnsbakade surdegsbröd. Sesamkakor är alltid gott i bilen på väg hem och självklart bunkrar jag upp med lite mer champinjonkonserver! Chips o dipp till fredags/helg-mys och så lite annat plock o gott! Här är dock inte barnens grejer med på bild som blev tja… ungefär, typ, nästan lika mycket… 😉 Men visst är det roligare att handla till barnen än till sig själv!


Fin-fina skivor fransyska som snart kommer ligga på grillen, ska bara röra ihop en god marinad först! Vad äter ni ikväll hemma hos er?

 1. Sheila skriver:

  Älskar cupcakes! Fina dessa blev. bir också sugen på att göra. Kanske skiver om det på min blogg snart… om jag lyckas få dem fin 🙂 och goda såklart…

  Kolla gärna in den
  ”Um Pouco Mais”

 2. Ser jättegott ut! Skulle passat här hemma ikväll till kräftor kan jag tänka…?
  Kram

 3. Finns Loranga att köpa va längesedan man drack det nästan lite nostalgi:)

 4. Karin skriver:

  Ja vad vore fredagen utan fredagsmys, riktigt tråkigt!! *ler*

  Missa inte min tävling om söta muffinsformar från Present & Dekor!

  Kram Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..