Grillade Bananer med Glass & Sirap


Är ni sötsugna? Då kommer här ett ypperligt tillfälle att ro ihop en snabb dessert på nolltid! Ett plus är om du haft ugnen igång då kan du göra detta på eftervärmen, temperaturen är inte så noga. Bananerna ska bara bli varma! Och kör ni en grillkväll så är det bara att ställa foliépaketen på grillen ca 5-10 minuter! Så in i bombens gott och enkelt! Serveras med glass. Och sirap är ett måste! 😉


Världen enklaste efterrätt; Bananer i folie, mandelspån, lite muscovadosocker eller råsocker. In i ugnen (225 grader eller eftervärme) eller ställ på grillen. Servera med några kulor glass och lite sirap som får smälta över…

  1. nu på sommaren kör vi också med efterrätt på grillen (exempelvis thai sås penslade annanasbitar) eller också som du, banan i folie. fast vi har bara banenen som vi delat lite lätt i mitten och stuckit ner några valfria bitar choklad i. så gott!

  2. Amanda skriver:

    jösses, måste testas! 😀

  3. Det där är, helt allvarligt, nog den godaste desserten som finns. MUMS!!

  4. Guuuuu´va sugen jag blev nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..