Jag länkar vidare till mina favoriter…

En liten fågel viskade i mitt öra att jag fått en nominering till Beautiful Blogger Award! Den lilla fågeln är Frida med bloggen ”Fridas Kök”. Frida är en ung student som bloggat i mer än 2 år om mat nu. Hennes blogg står för ”God mat gör gott för själen” och med den inställningen håller jag med henne till fullo. Bloggen är fylld till bredden med godsaker till både lunch, middag, dessert o massa goa tips däremellan om lite allt möjligt. Bilder finns i massor, och Frida tar sig tid att beskriva sina recept på ett lockande sätt. Har ni inte hittat dig förr så ta en tripp och njut en smula… Sen måste jag givetvis tacka & bocka för den fina awarden! Nu kommer de svåra…

 • 9/8 Ännu en award från söta Malin med bloggen ”Get it on”. Där blandas härliga recept med dito bilder med berättande vardagsskildringarm av resor, musik, fester mm på ett hemtrevligt sätt. Tack Malin!! 🙂

Att länka vidare till sju stycken och berätta sju saker om mig själv! Gaahh… *suck*

Jag har så otroligt många fina matbloggar jag besöker dagligen så det är helt omöjligt att länka till BARA sju! Nu får jag ju inte nämna fler, så ni som känner er bortknuffade, gör inte de!! 😉 Ni är så många så jag kan inte välja annat än på måfå! Men bland de som står mig allra varmast om hjärtat då om man säger så är väl följande :

 1. Åsa – En sida med mat!
 2. Karin – Bevemyrs – Picture the Taste
 3. Helena – Helena Ljunggren
 4. Vickan – Bloggfamiljen (Matplatsen)
 5. Jennie – Kalasgott
 6. Louise – Loulas Kök
 7. Ann – Tänk om jag ändå hade en blogg

Och till er SJU, så går nomineringen alltså vidare… 😉

– kopiera in award-bilden i  bloggen för att visa att ni fått den
– tacka och länka till den som nominerade en
– nominera sju andra bloggare och länka till dem
– berätta sju intressanta saker om sig själv

Sju saker om mig då??… Nä, så tråkigt… Jag har ju redan skrivit ”40-onödigt-vetande-om-mig-lista” en gång… Ni får fråga istället så lovar jag att svara på allt i kommentarsfältet!

Kram på er!

 1. Tack snälla Linda för awarden! blir så jätteglad! Hoppas du vet att Kryddburken är en av mina favoriter. Först fattade jag inte var alla besökare kom i från, sen fattade jag:)när jag gick in på din sida och det är ju självklart kul med nya besökare till bloggen!!!

  Tack än en gång och stora kramar
  /Louise

 2. Anna J skriver:

  Hade jag en matblogg skulle du få en award av mig också. 🙂

  Nu en liten fråga: Vad för slags musik gillar du?

  1. Anna J!
   Jag gillar de mesta med 50-tal, Elvis, John Fogerty, men också Nationalteatern, Uggla, Belinda Carlisle, Bruce Springsteen mm. Vad som absolut inte går hem är Eric Gadd & Tomas di Leva…
   /Linda

 3. Malin skriver:

  Du fick precis en award av mig också 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..