Varma munkar i sommarvärmen!


Nu har den där tropiska hettan kommit tillbaka och man segar fram i slow motion och orkar knappt göra nånting mer än de nödvändigaste! 34 grader i skuggan, fuktigt i luften och helt vindstilla?!! Det är ta mej tusan värre än snöstorm!! Bara därför så såg vår lunch ut såhär idag… Solvarma munkar med iskall mjölk, det är faktiskt himla gott med isbitar i mjölk, det kan jag varmt rekommendera!! Nu ska jag gå å fylla frysen igen med mer isbitar… Receptet på munkarna??? 25kr för 4st på Hemköp! 😉

 1. nidaa skriver:

  det ser ut fintmen jag har inte hittat recept

 2. elin skriver:

  kan di inte lägga ut receptet??:D

 3. Mmmmm…vilken GOOOD lunch!!! 😀
  Var inne i butiken du skrivit om tidigare nu när vi var på Öland, Butik Öland hette den. OH MY GOD…där skulle jag kunnat ruinera mig totalt!! Sån tur var så satt Peter utanför och väntade så det blev bara några grejer…

  Hoppas allt är bra med er!!
  P.S. Sandviks Pizzor VAR jättegoda!! Tack för tipset! D.S.

  1. Åsa!
   Javisst, den butiken kan man frossa i som sagt! 😉 Va kul att ni åkte till Sandvik också!
   /Linda

 4. haha..ett recept som till och med jag kan klara av att fixa!!

  jag har en tävling inne hos mig där man kan vinna en hello kitty klocka. kanske kan vara något för din söta dotter?
  länk direkt till tävlingen: http://emis.myshowroom.se/?p=4171

  hoppas dagen blir bra!

 5. de där munkarna är så FRUKTANSVÄRT FRUKTAAANSVÄRT goda. verkligen beroendeframkallande 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..