Till barnen i sommar!!


(Bilder från ikea.se. Collage; eget.)
Jag var på IKEA idag, och gissa hur såld man kan bli på dessa små mini-skönheter? Visst är dom söta??!

Nu ser jag fram emot att få bli bjuden på många mysiga saft-kalas ute på gräsmattan av barnen i sommar! Riktigt fina var porslinsmuggarna, faten, skålarna, gräddkannan & sockerskålen från serien DUKTIG. Och självklart finglas på fot, saftglas, mini-bestick, baktillbehör, stek & kokkärl! Jag tror det kommr bli himla uppskattat! Ca 400kr kostar hela rasket!

Och när barnen tröttnat på detta är det ju himla gulligt att servera små sommar-dessert med färska bär i dessa skålar och muggar! 😉

 1. någon som vet hur många cm besticken är? särskilt de små kaffeskedarna skulle jag vilja veta måtten på. tack! 🙂

 2. Å så söta, finns dom på IKEA?? Då vet jag varit vi ska i helgen, Benjamin älskar att ”bjuda på kaffe” och som sagt, sååå söta!

  1. Malin T!
   Japp allt finns på IKEA!
   Serien DUKTIG! 😉
   /Linda

 3. Hej tack, ja jag blev jätteglad för den fina ringen ja vi ska gifta oss, så himmla glad och pirrig det kommer nog bli till nästa sommar. Hoppas allt är bra med dig.
  +1

 4. Jag var inne på ikeas hemsida men kunde inte hitta de ursöta färgade skålarna och muggarna:( Skulle du kunna länka eller hjälpa mig:)

  1. Joanna!
   Skriv in DUKTIG i sökfältet på IKEA´s sida så kommer hela serien upp!
   /Linda

 5. Maja skriver:

  Hej tack, ja jag blev jätteglad för den fina ringen 😉 ja vi ska gifta oss, så himmla glad och pirrig 😉 det kommer nog bli till nästa sommar. Hoppas allt är bra med dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..