Gevalias Kaffeskola del3


Kaffeskolan är tillbaka med del 3 som idag handlar om Cappuccino!
Det är faktisk den godaste kaffedrinken enligt mig! Brukar ni dricka cappuccino? De få gånger jag är på konditori brukar jag beställa just cappuccino för det blir extra gott med just espresso och det har jag sällan hemma. Min hemma-version av detta blir till att värma ganska mycket mjölk i micron, nästan en halv kopp och sen hälla på mjölken på vanligt bryggkaffe i en annan kopp. Jag hade en gång i tiden en sån där liten visp, en mjölk-skummare, det blir sååå mycket godare och krämigare med den. Å så får man inte glömma kanelen förstås! Men skäms på mig för jag kör fortfarande på snabbvarianten här hemma. Lyxvarianten däremot finns att se i filmen ovan! Lär dig göra en riktig cappuccino på en gång! 😉

Ni glömmer väl inte bort att tävla om en resa för två till Italien?
Tävlingen hittar ni här >>

width=1

  1. Jag värmer mjölk på spisen och använder mjölkskummare till det. Fast jag dricker mest chai-te faktiskt, med honung och galet mycket kanel. Mmmmmmmm!

  2. pixi skriver:

    Jag har en kaffemaskin med inbyggd mjölkskummare!Ett måste när man vill ha sej en kaffe latte som jag dricker mest..Förr var favoriten cappucino.Men vill hitta ett kaffe med chokladsmak då tror jag att det kan bli bra o smaka som den..Må gott =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..