Titta vad jag fick!!!

Chokladfondue set i bröllopsdag present av min älskade man… Han kom nyss hem från jobbet med ett fint inslaget paket till mig!! Visst är det roligt att öppna paket med fina snören och omslagspapper! 😉 Både Choklad & jordgubbar och kärlek på samma gång! Håll med om att det är en perfekt present på en bröllopsdag som denna!

Nicke tar igen sig en stund nu efter jobbet sen beger vi oss till bokat bord på Guntorps Herrgård. So long sålänge!


Här ska de doppas jordsgubbar och fondue:as eller vad heter de? Har ni nån favoritkombo man måste prova??

 1. Ananas doppad i choklad som sedan doppas i kokos! Göööörgot! 🙂 Trevlig helg!

 2. Grattis på bröllopsdagen fast i efterskott då! Vad kul med ett sånt fondueset, har ett litet simpelt själv, måste se till att plocka fram det!

 3. Oj oj…nu har jag inte varit här på ett tag..så nu måste jag läsa in mig lite!
  Grattis på bröllopsdagen! Superfin fondugryta! Det godaste jag vet är naturligtvis marshmallows…att doppa i en riktigt gooood choklad!

 4. Oj, vilken underbar romantiker till make… Låter lite som min, eller vad säger du om min födelsdagspresent i år: http://www.ti-amo.se Man får klicka sig fram lite för att komma till slutet men där tog han mig med storm. Fast det gör han i och för sig alltid 😉
  Ha en underbar fredag, nu har vi båda varit gifta i över fyra år, underbart eller hur?!
  Kram Malin

 5. Elin A skriver:

  Vi brukar ha ananas, vindruvor, jordgubbar, melon, banan, äpple. Jag gillar bäst att doppa i vanlig hederlig marabou mjölkchoklad:) Nåt som jag inte rekommenderar att doppa i är after eight, den smälter dåligt.
  Ha en trevlig helg! Kram elin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..