Smörgåsbordet det bästa är…


Tusen tack för alla gratulationer, va gulliga ni är allihopa! Tack snälla!

Kvällens meny på Guntorps Herrgård var det traditionella smörgåsbordet, en rejäl tallrik (bilden) med allt möjligt gott följt av en varmrätt. Nicke valde mälargös med paprika & purjolöksås samt duchessepotatis. Själv tog jag en biff med smörstekta primörer & klyftad potatis. Oj va vi njöt och blev självklart tokmätta!!

Otroligt gott, som alltid!! En toppenfinkväll där även Cadillacen fick följa med ut i kvällssolen!

På tallriken från smörgåsbordet; Inkokt lax, gravad lax, kycklingspett, fyllt smördegshus, citronvarmrökt lax, grön pannacotta med sikrom, sill, ägghalvor med räkor, couscous sallad, kokt småpotais, sörens köttbullar, marinerad kotlettrad, rökt korv, rostbiff, varmrökt rådjur mm. mm…
(Jodå, det är min tallrik trots gravad lax, räkor, sill å sånt. Jag försöker mig allt på både sill & skaldjur när vi är ute, trots att jag inte är så förtjust i det, men man kanske vänjer sig. Provar gör jag iallafall för nyfiken är jag!) 😉

 

Tusen tack för alla grattis från er goa läsare!!
Nu släcker vi för ikväll…

 

  1. Sofia skriver:

    ser riktigt grymt ut, har provat dina recept många gånger och är helt mållös varje gång. TACK för din blogg och inspiration:)

  2. Julia skriver:

    Grattis!
    Såg jättegott ut! 🙂

  3. Sandra skriver:

    Smörgåsbord är bäst! 😀

  4. Mums! Vad det såg gott ut. Älskar plockmat!!! Man kan gå runt och bara det det man tycker är gott och man kan blanda kött, fisk och annat. Dessutom brukar man bli väldigt mätt.

  5. Ser supergott ut!
    Jag bara älskar att gå o plocka på ett buffébord! Problemet är bara att man alltid blir så mätt snabbt! Ögat vill ofta mer…
    Ha en skön helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..