Bröllopschoklad på bröllopsdan! Men sen då?


Ni lär väl inte ha undgått uppmärksamheten (läs hysterin) kring de stundande bröllopet mellan Victoria & Daniel? Kunglig glans och monarki  i all ära men går det inte lite till överdrift? Jag har tänkt att blogga om denna bröllopschoklad ett tag men vette sjutton va jag ska skriva om den förutom att den då är himla god!

Jag vet inte riktigt när en sån här choklad passar egentligen? Att köpa till sig själv eller ge bort? Ja visst, men när? Att ge bort en ask bröllopschoklad gör man väl inte till någon som tar studenten eller nån som nyss fått barn, eller i mors dags present, nä inte de heller ju.. ?! Eller tänker jag fel…? Tycker ni man kan köpa en sån här choklad precis när som helst?

Hur som helst så har jag och maken 4-årig bröllopsdag idag!!
Och då borde de ju vara okej att knycka en liten pralin!? 😉

Asken är söt, guldkantad och med nio små läckra praliner. Lingon, blåbär och hasselnötsnougat. Men att Victoria & Daniel poserar stort så fort man öppnat locket känns mer som om dom stirrar på en när man äter upp ”deras” choklad! –”Åhja, en räcker väl!”


Ha nu en trevlig kväll allihopa. Nicke och jag har bokat bord på Guntorps Herrgård i vanlig ordning och de ser vi verkligen fram emot! Blomsterbröllop har vi i år, och nästa år blir det visst träbröllop…  😉

 1. zarah skriver:

  lite sent, men grattis på bröllopsdagen 🙂

 2. Hjärtliga gratulationer på bröllopsdagen:-)

 3. Jag tycker absolut att man kan ge bort och köpa den när som helst till vilket tillfälle som helst. Särsilt om pengarna går till välgörande ändamål! Bröllopet är ju en del av vår historia.
  Dessutom så tycker jag att man ska ta varje chans man har till att fira, livet innehåller mkt elände som ska vägas upp ju 😉

 4. Oj….det va inte dåligt…..
  Sammet som är så mjukt och fint…. 😉
  Får börja planera till 19 Juli då 🙂
  Tack för upplysningen, Kramizar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..