Jordgubbar & Vispgrädde… Sommarens godaste!!


Hej mina vänner! Hoppas ni alla haft en skön helg med massor av fint väder och god mat såklart! Här på ön var det cruising i Borgholm i lördags och självklart var vi ute med nya pärlan.  Vi hade en enkel grillfest här på gården med några bilar samlade innan det bar iväg. Lägg ihop strålande sol, ljumma vindar och massor med fina bilar och härliga vänner; De har vi verkligen frossat i hela helgen! 😉

 
Får jag bjuda på en annan sommarpärla att frossa i? Jordgubbar i all sin enkelhet med lätt vispad grädde… Sen är det bara att blunda och drömma sig bort! Har ni ätit nån jordgubbe i år ånnu?


Sommar, sommar, sommar…

 1. Tess skriver:

  Det finns nog inget godare!!!! =)

 2. Köpte 10 liter i lördags…nu återstår ca 4..tänkte jag skulle göra ”något” med dem, frågan är vad…?

 3. Det finns inget, absolut inget som slår solmogna, öländska jordgubbar! På lammet och grisen brukar jag alltid äta dom grand marnier-marinerade, oxå väldigt gott.

 4. Lotta skriver:

  Hejsan.

  Är inne på din sida dagligen och jag älskar den. Min son på snart 10 år skall ha kall lunch med sig till skolan i en hel vecka nu. Fick idétorka och valde att titta på din sida, precis som jag brukar när fantasin tryter. Men insåg att du inte har någon kategori för kall mat, det hade jag tyckt vart kanon, speciellt nu när sommaren är påväg och man ofta åker iväg och vill ha med sig lite färdig/kall mat. Kanske nått att överväga som kategori?

  Tack för en super bra blogg

 5. Jag köpte i Fredags när jag va barnvakt, jag fick smaka 2 dom andra åts upp av barnen 😉 Dom va riktigt goda.
  Ska köpa många liter tills på Söndag när alla kommer på mat 😉
  Kram Sussi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..