Vinn Jamie Olivers bok Matrevolution!


Som ni redan vet är det Jamie Oliver-provning i stora lass just nu! Massor med nya goda, spännande smakar betas av lite i taget och än har jag inte blivit besviken! De produkter jag hitills testas ser ni här nedan. Men nu är det dags för ER att tävla om boken Jamies Matrevolution! 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Lämna en kommentar nedan och berätta varför just DU ska vinna boken! 😉
Lycka till! Tävlingen pågår tom. Tisdag 11 maj.

 
 

Fr. vä; Bruschetta med soltorkade Tomater/Svarta oliver & Pastrami
Klicka på bilden så kommer du till inlägget. (visas i nytt fönster)

Tomatsås med falukorv & Bacon
Klicka på bilden så kommer du till inlägget. (visas i nytt fönster)

Tagliatelle med Pastasås Tomat/Chili
Klicka på bilden så kommer du till inlägget. (visas i nytt fönster)


Jamie Olivers Kyckling Stroganoff
Lagad ur boken ”Jamies Matrevolution”
Klicka på bilden så kommer du till inlägget. (visas i nytt fönster)


 Sponsor : www.tojaimport.se

 1. Jag vill vinna Jamies bok för att få en ny sorts inspiration i köket. Jag flyttade hem till föräldrarna igen när jag började plugga och nu när jag snart är klar tänkte jag att det behövs lite ny inspiration.De är helt fast i samma sorts maträtter vecka efter vecka och det är svårt att ändra. Men jag tror att med en ny bok så kan de få den inspirationen som de behöver!

  Tack för en underbar blogg!

  Chatarina

 2. detta vore ju toppen att vinna då jag personligen älskar Jamies sätt att laga mat och frugan gillar honom med och nu är det snart hennes födelsedag och som fattig student vore detta perfekt att ge henne. Att kolla när Jamie lagar mat är en fröjd ,han kör inte med några fina ord eller krusiduller utan är rak och enkel så även en nybörjare som jag fattar vad han menar

 3. Jag vill vinna boken för att jag tycker Jamie Oliver är och har varit den mest inspirerande TV-kocken för mig sen han dök upp i TV-rutan och jag älskar även hans kokböcker. Jag gillar att han lagar mat så enkelt som han gör.

  Sen skulle det inte göra nåt att få utöka sin samling med kok- och matböcker. Det finns inget bättre än att ta ner en kokbok från hyllan, slå sig ner vid köksbordet och bläddra och få inspiration till en härlig stund vid köksspisen.

 4. Jag vill vinna boken för att den skulle bli min bibel i köket, näst kryddburken.se där jag är daglig besökare – vilken strålande kombination det blir!
  Sen vore jag och min familj lyckliga! 🙂

 5. Jag vill vinna boken så att jag kan lära mig lite nya maträtter att bjuda familjen på. Perfekt med en ny kokbok nu när våren och sommaren kommer och många gäster ska bjudas på nåt gott:)

 6. Jag har flera böcker, tidningar och dvder av den nakna kocken men just den boken saknas i min samling. Jag har haft en känsla av att det är hans bästa bok hittills med.

 7. Jag vill vinna Jamies kokbok för att min sambo är riktigt intresserad av honom. Att se sin pojkvän brinna för hans att mat och att sedan försöka tillaga det till mig är så otroligt roligt.
  Det betyder att han också kan hjälpa till med maten!

 8. Jag vill vinna Jamies bok för att jag bara äääälskar att laga mat, slukar allt vad som heter kokböcker 🙂
  Mannen vågar inte gå förbi bokavdelningen när vi går in i en affär 😉
  hahaha
  Kram Sussi

 9. Jag skulle vilja vinna boken för att jag behöver lite ny matinspiration. Som student blir det lätt att man faller in i samma spår rätt ofta, tex pasta och köttfärsås, pasta och skinksås, pasta med köttbullar. Ja, det blir rätt enahanda, så skulle jag vinna boken så skulle det bli lite mer inspirerad och varierad mat.

 10. Jag har boken själv och den är verkligen en favorit! Därför skulle jag vilja vinna den så jag kan få ge den till min lillasyster som precis har flyttat hemifrån! Jag tror att den skulle passa perfekt med sina enkla men roliga recept.

 11. Okej, det är så här! Det finns många skäl till att min make älskar mig; han tycker att jag är söt, rolig, omtänksam och allt sånt. MEN det som jag misstänker gör honom allra lyckligast är när jag leker loss i köket och skapar goda middagar till mig och honom. Hjärtat sväller av stolthet varje gång jag ser att han blir helt tyst och storögt lassar in mat. Nu låter det som jag skryter hejvilt, men jag är verkligen inget underbarn utan behöver som alla andra inspiration och lite direktiv. Jag tycker att jag ska få Jamies bok så att jag kan få nya skojiga idéer och maken kan få några nya extrakilon. 😉

 12. Jag borde vinna boken för att jag älskar mat, att läsa om mat, att tillaga mat och att äta mat. Visst blir det mkt pasta och diverse pastasåser i det Dunérska köket, men med en bra kokbok så inspireras man att prova lite nytt. Man kanske inte gör en hel meny, men man tar mod till sig att köpa hem den där konstiga grönsaken som man kikat på i butiken och inte haft en susning om hur den skall tillagas, man provar några nya kryddor och vips har man fått en ny favoriträtt.

 13. Hej!! Självklart vill jag vara med i din tävling!! Jag vill väldigt gärna vinna boken eftersom jag så smått håller på att ta mig upp ur köttfärssås- och falukorvs-träsket och är i stort behov av ny och spännande inspiration!!!

 14. Är inte ägare av någon kokbok av Jamie Oliver och det vore himla roligt att få provlaga lite av hans recept. Kyckling stroganoffen som du gjorde lät himla god så det bådar gott om boken skulle leta sig fram till just min brevlåda!

  Parkerar vid brevlådan och håller tummarna mao! 🙂

 15. Jag vill vinna boken för att få inspiration till nyttigare mat till mina barn och även för att kunna sprida kunskapen vidare till förskolans kök,öket (jag kan nämligen mycket väl tänka mig att åka dit en dag eller två och hjälpa till i köket) så mina barn kan få roligare mat även där.

 16. Jag skulle vilja vinna för att jag länge har gått och suktat efter denna boken! Jag har alla Jamies böcker förutom just denna. Jag älskar hans engagemang i köket och han är en stor inpsirationskälla för mig!

 17. Jag vill vinna för jag kort och gott behöver all hjälp jag kan tänkas få i köket. Tack för en kanonbra sida! 🙂

 18. Min kokbokssamling är tämligen mager och består främst utav grundkokböcker. Dessa skulle jag absolut inte klara mig undan men det skulle vara roligare om jag hade möjlighet att piffa upp maten ytterligare – särskilt när jag har tillställningar med mina vänner. Jag brukar följa Jamie Olivers matprogram då han är så fantastiskt duktig. Mer inspiration från honom skulle verkligen inte skada.

 19. Jag vill vinna ”Den nakne kockens” bok 😉 för att jag väldigt sällan vågar mig på lite annorlunda mat. Har jag en kokbok hemma (som är lite utöver vanlig husmanskost), tror jag att även jag kan våga mig på att laga sån mat 😉
  Kramar Hanna

 20. Jag vill vinna boken för att ge den till min sambo som ABSOLUT INTE kan (och vill?) laga mat. Nudlar är inte en maträtt! Detta är ett stort problem i förhållandet då jag inte orkar laga mat jämt. Han har lovat att bättra sig och denna bok skulle vara som en liten morot för honom samt att vi är studenter båda två och ekonomin tillåter endast kurslitteratur tyvärr. Kryddburken hjälp mig att hjälpa honom och få honom intresserad av matlagning så att vårt förhållande blir bättre ;).

  Tack på förhand och tack för en bra matblogg!

 21. Vilken rolig tävling! 🙂 Jag skulle vilja vinna kokboken för att få min sambo att vilja komma med mig in i köket! Just nu är det bara jag som lagar mat, vilket jag iof inte har så mycket emot… Men det är väldigt, väldigt kul att laga mat tillsammans! Och Jamie Oliver är min sambos favvokock, eller ja, den enda han känner till 😉 Så då hade han nog velat laga mat med mig, genom att prova alla underbara recept i boken! 🙂

 22. Kort och gott – gott käk hittar man alltid hos honom. Samt att kocken i huset, dvs maken. Nu har åkt på högt blodtryck samt att vi båda har fel gener – kolestroltrollet. Hoppas och tror att denna bok ska kunna ge oss något annat till livs än kokt ris utan salt, vidrigt – lovar… Lite variation på menyn, inte ens fläsk, korv osv är tillåtet längre. Vad man sett i program av honom är det både också i matlagningen – men, tror att det kan GE inspiration till just annat än soppa på en spik samt kokt osaltat ris, urk… Jag klarar inte mer av den varan… … …
  Må så grankott…
  Tror mig inte heller få något i morsdagspresent så – ytterligare en orsak? (lät ovan pga krämpor som om vi är lastgamla – nä… 🙂 )

 23. Oj detta blir inte lätt;P

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar Jamies sätt att laga mat.
  Skulle verkligen behöva ny inspiration då det ofta blir samma sak, vecka efter vecka. Vet att det finns mycket spännande recept på nätet men tiden finns inte för sitta och leta pga av en massa tråkigheter som har hänt i familjen.
  Med hans bok skulle det bli en nytändning i köket och jag skulle få möjlighet att försvinna in i matlagningens härliga värld. Resten av familjen skulle få njuta av nya recept och nya smaker.

  Ha en bra dag!

 24. Åh, den boken vill jag jättegärna vinna 🙂

  De senaste fyra dagarna har jag ätit följande till middag: special K, pannkakor, special K, schweizernöt. Det behövs helt klart en Matrevolution här!

 25. Hej härliga du!
  Jag har följt dig sen hag hittade din smarriga choklad maräng tårta för ungefär ett år sedan, sen dess var jag fast, besöker din sida varje dag, men det är första gången jag deltar i nån tävling.
  jag är klar med 5 års studentliv nu till sommaren och hade behövt en ny start på matlagningen inför utmaningen att börja jobba. Det är på tiden att studentrecepten åker ut och byts ut till nya recept som kan kittla smaklökarna bättre än mamma scans köttbullar! Passar mig perfekt med jamies inga konstigheter! Hade blivit värdens gladaste om jag vann! kram!

 26. Jag vill vinna för att jag ska kunna slå in boken fint och ge den till min man som från och med nästa månad går hem på pappaledighet! En Matrevolution hade varit perfekt för att få njuta av massa ny spännande mat när man kommer hem efter en lång dags arbete och pendling. Inget ont mot mannens ugnspannkaka och carabonara, men lite nya idéer behöver han allt. ;-D

 27. Åh vilken härlig tävling. Jag vill absolut tävla om boken som en gåva till min älskade make som så fantastiskt tagit över stafettpinnen när det gäller matlagningen här hemma, efter att jag lagat all mat i alla år och nu börjat jobba heltid efter föräldraledighet. Han är så duktig och vill verkligen lära sig matlagning från grunden. Vore så kul att få glädja honom med en fin Jamie-bok. Kramar Sandra

 28. Roligt med tävlingar, fast jag brukar ju aldrig vinna nåt…
  Tycker om matlagning och den här boken skulle jag gärna ha.
  Vore så kul att med nya matrecept.
  Tack för en underbar blogg !

 29. Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna för jag har flyttat hemifrån för ett tag sedan. Och det är väldigt svårt och komma på nya maträtter, speciellt när man bor ensam 😉 Skulle vara super och få lite ny insperation 😉

 30. Åh! Denna bok skulle jag vilja vinna till min älskade sambo! Han har hittat in i köket och står nästan för all lagat mat nuförtiden, riktigt lyxigt när jag kommer hem från jobbet och maten är klar. För att visa min uppskattning skulle jag vilja vinna denna bok till honom, då han har upptäckt glädjen med matlagning!

 31. Jag vill vinna boken för Jamie Oliver var den som fick mitt matintresse att vakna på allvar. Och ändå äger jag inte en enda bok som han gjort! Att laga mat och baka är mina största intressen och jag ääälskar att sitta och bläddra i kokböcker. Så det vore jättekul att utöka samlingen av kokböcker med denna!

 32. Ända sen jag såg Jamie Oliver på TV för första gången har jag varit fast i hans matlagning, hans personlighet och hans underbara sätt att fängsla vem som helst. Det var han som fick mig att vilja lära mig mer om matlagning och han har influerat mig till att testa många nya variationer av maträtter.
  Sedan många år tillbaka har en av mina punkter på min ”to-do-list” varit att besöka någon av hans restauranger och jag har också gjort ett helt skolarbete om Jamie och hans projekt att förändra den engelska skolmaten. Han är helt enkelt en stor inspiration för mig på många vis och jag skulle bli så otroligt glad om jag vann hans bok.

 33. Jag vill jättegärna vinna boken eftersom jag gillar Jamies sätt att få allting att se så enkelt ut. Han skulle ge en fin inspiration till att fortsätta utveckla min matlagning.

 34. Har alltid gillat Jamie Oliver och hans mat, och han har en passion för enkel matlagning med fräscha ingredienser som inspirerat mig något enormt. Tack vare honom har jag hittat glädjen i att laga mat och med tanke på att jag fyller år snart hade det varit en underbar present att få lagom till min 22 års dag!

 35. Jag vill vinna boken för att jag tycker Jamie är en sån enorm inspiration och jag älskar sättet som han lagar mat på. Han krånglar inte till saker, använder färska fräsha varor och framförallt lagar han med glädje! mer sånt i mitt kök 🙂

 36. Hej!

  Denna boken skulle jag vilja vinna för jag har aldrig provat att laga nåt från Jamie. Kunde vara kul att testa, alla säger ju att hans recept är toppen,,

 37. Hej! Oj vilka bra anledningar alla har… Själv vill jag bara vinna boken för att jag tror att den är bra och jag vill laga nya goda rätter här hemma. Och lite som kompensation från Jamie för att han faktiskt inte är naken. Det är faktiskt falsk marknadsföring från hans sida. 😉

 38. Jag skulle bli otroligt glad över att vinna en sådan förträfflig bok som denna! Jag har länge imponerats av Jamies sätt att laga mat och även inspirerats till att laga nyttigare rätter. Men som fattig student har man tyvärr inte råd att köpa kokböcker :-(. Sedan tror jag också att denna bok skulle passa utmärkt, då min födelsedag lurar alldeles runt hörnet 🙂

  Kram! Tack för en bra blogg!

 39. Jag skulle vilja vinna boken för att jag skulle vilja tacka min underbara familj med någon super god mat för stödet jag fick när mitt liv höll på att total krascha nyligen.

 40. Jag behöver ny INSPIRATION, man fastnar alltid i samma cirkel som bara går runt runt och jag börjar bli riktigt trött på att alltid försöka komma på nya rätter, så med den fina kokboken så kan jag nog finna mycket nytt och gott!!!…… Tack för en suverän sida!!… =)

 41. Jag vill såklart vara med och tävla. Jag inspireras mest av Leila Lindholms kokböcker. Men jag skulle gärna vilja läsa Olivers bok också. Så kul att pyssla i köket.
  Hoppas du får en fin kväll
  /Marie

 42. Jamie Oliver är en helt otrolig kock, man o far, jag fastnade totalt framför tv.n då han var vår ”nakna kock” <3
  Jag skulle gärna utöka min Jamie Oliver samling med den här boken…
  Massor av kramar o tack för en superhärlig blogg <3

 43. Anledningen till att jag vill vinna är att för en ensam student med lite pengar blir det inte så rolig mat som man skulle önska. Det här bidraget skulle vara en skänk från ovan. Läser alltid din blogg och drömmer mig bort…!

 44. Min fru är utb kallsänka och gnäller jämt att hon får laga mat. Jag skulle vilja överraska med något gott från henne favorit kock. Därför bode jag få vinna denna bok.Plus att jag är en kille som är med i denna tävling.

 45. Jag vill vinna för att jag helt enkelt behöver lite uppmuntran, ett ljus i mörkret eller vad ma ska kalla det 😉 Hela vintern (ja det är fortfarande vinter om det är +3 grader i maj) har vi varit sjuka i vår familj i omgångar och nu har turen kommit till mig – jippie! Sitter allså här och är snorförkyld och tycker synd om mig själv som trots detta måste gå till jobbet i morgon… Jag behöver en dos av Jamie helt enkelt!!

 46. Åh, jag vill verkligen vinna boken. Jag älskar att bläddra i kokböcker och nästan känna smaken och lukten komma ut ut boken. Sen efter några bläddringar är jag redo att provlaga och förhoppningsvis blir det lika gott som jag föreställt mig.

 47. Anledningen till att jag skulle vilja vinna boken är för att jag behöver förnya hela min matlagning samt få ny inspiration… Den rutiga kokboken behöver sällskap på kokbokshyllan! Jag vill försöka laga riktig mat, inte en massa halvfabrikat och tillsatser!

 48. Jag vill vinna boken eftersom jag helt enkelt älskar Jamie Oliver. Jag har inget bättre skäl än så faktiskt. Jag vill fortsätta inspireras och smittas av hans matglädje och fantastiska recept och förmedla det till mina nära och kära.

 49. Jag skulle bli lyrisk om jag vann. Jamie är en av mina favoritkockar, hans matlagning är från grunden, och så försöker jag också laga min mat. Ännu bättre hade ju varit om man fått bott på hans gård och kunnat plocka grönsaker samma dag som skall ha dem.

 50. Jag vill vinna boken för att dels få lite nya idéer och jag gillar Jamie Olivers stil.
  Tror även att det blir lite roligare inspiration för att få mina tonårskillar att våga laga lite andra rätter än nu!
  Har försökt slänga fram den rutiga kokboken vi har åt dem, men den är ju inte allt för tilltalande för en tonåring som vill testa lite nya saker. Tycker det är viktigt att killarna lär sig att laga mat från grunden och att de ska se det som något kul snarare än nödvändigt ont! Speciellt viktigt för 18-åringen som ju snart måste stå helt på egna ben och fixa sin egen mat!

 51. Jag vill vinna boken för att jag älskar fina kokböcker att pryda min hylla med. Och älskar att prova nya recept som jag och min familj kan avnjuta =) Och för att jag såklart älskar Jamie Oliver och hans mat!!

 52. Det finns tre enkla anledningar till varför jag vill vinna:

  1. Jag är student och fantastiska kokböcker som denna, ingår inte i budgeten. Isåfall får jag vänta tills jul och det är lite länge tycker jag.

  2. Jag behöver ny inspiration och det tror jag kan komma med denna boken.

  3. Jag gillar Jamie Oliver, I like him alot.

 53. I Juni flyttar jag och min sambo från en liten liten etta till en trea, med ett riktigt kök! Tänk så mycket god mat jag kommer att kunna laga, och vilka middagar jag kommer att kunna bjuda på.
  Men då är frågan, vad ska man laga? Och vad är då inte bättre till hands än Jamie Olivers kokbok? Det är precis vad som behövs!

 54. Jag har slut på fantasin nu och min tidiagre ”icke-mat-intressearde” sambo har nu plockat upp oanade talanger och kör stenhårt med sin Per Morberg – kokbok. Jag behöver något att kontra med! =) Jag kan inte förlora kampen om vem som är kung i köket!

 55. Jag skulle bli jätteglad om jag vann Jamie Olivers nya kokbok då jag alltid varit ett stort fan av hans matlagningsprogram, men tyvärr aldrig känt att jag haft tillräckligt god ekonomi för att köpa kokböcker (din blogg har funkat väldigt bra som inspirationskälla dock). Nu när jag ska avsluta mina studier och börja jobba kommer jag behöva massvis med goda recept att fylla matlådorna med.

 56. Jamie Oliver är den absolut främsta av kockar som står framför en kamera. Jag har följt hans program ända sen starten, när han var en ung, liten, söt pojke.
  Nu har han blivit stor, både när det gäller berömmelse och även som familjefar. Men han har fortfarande samma ödmjuka utstrålning och härliga humor. En sann matkreatör, som inte låtit olivoljan stiga sig åt huvudet 😉
  Jag vill väldigt gärna vinna hans nya kokbok. Den förra fick jag i födelsedagspresent. Den första köpte jag själv för några år sen. Att få äga en trio av hans böcker vore riktigt skoj.

 57. Jamie Oliver är en av mina idoler. Jag ser alla hans program på tv. Tyvärr har jag bara en av hans böcker. Hoppas på tur!

 58. Varje dag går jag och undrar vad jag ska laga för mat till lunch(matlåda eftersom jag är student) och till middag. Din blogg underlättar så otroligt, och jag tror faktiskt nästan att jag har nog provat på 90% av dina recept.
  Men nu behöver jag prova på annat, låt mig vinna för en gångs skull. =)

 59. Därför att jag lämnar kommentar 66 och är född 66 såklart!
  Nej Linda jag kommer inte på något bättre men jag skulle bli överlycklig över boken!

 60. Det är synd om mig idag.. I-landsproblem!! = diskmaskinen är sönder… hela helgens disk väntar på mig nu, i och utanför diskmaskinen… 🙁

 61. Självklart vill man vinna detta. Jag är ju lite hemligt förälskad i Jamie. Varför just jag ska vinna ?? Bra fråga, jag är student och har inte många kr till övers varje månad, denna boken skulle dock kunna ge lite ny inspiration till matlagningen som hamnat lite på is ett tag.

 62. Hej Linda!
  Jag har läst på lite om boken och inser att den vore perfekt för min sambo som säger sig inte kunna laga mat 🙂 han behöver ett bättre självförtroende i köket, och Jamie Oliver är en underhållande och duktig läromästare. Därför vill jag vinna den!

  ”Den här boken är inspirerad av alla dem som inte tror att de kan laga mat – och att det är omöjligt att lära sig. Jag ser förstås rött när jag hör sådant för jag tror att alla kan lära sig att laga vanlig enkel mat. Dessutom är det något som alla borde lära sig för sin egen, sin familjs och sina vänners skull”

 63. Åh, jag har beundrat Jamie sedan jag först såg han på tv i Den nakna kocken. Har följt hans program och har flera utav hans tidigare kokböcker. Han har sån stor passion och är härlig att titta på! Man blir så glad 😀

  Konceptet på denna kokbok verkar superbra! Jag skulle verkligen behöva lära mig lite fler maträtter, det hade varit kul att kunna överraska sambon eftersom det i nuläget är mest han som står för matlagningen. Jag vill också glänsa 😀

 64. Jag är en riktig kokbok fanatiker.
  Har flera hyllor fulla med kokböcker.
  Jag fullkomligt älskar att läsa dem om och om igen…
  Därför har jag dem utspridda lite överallt i hemmet.

  Jag vore enormt tacksam om jag vann denna boken…!

 65. God kväll!

  Jag vill vinna för jag tror att varje hem mår bra av att ha en Jamie Olivers kokbok i hyllan. Jag har ingen än men hoppas på lite tur denna gången 🙂

 66. Jag tycker det är fantastiskt roligt att laga god mat och vill förnya mig litegrann i sommar då jag ska laga mat till min bror och hans gravida flickvän medan de startar upp ett café/restaurang på Öland 🙂

 67. Är en glad amatör i köket, lite feg sådär (följer helst recepten slaviskt). Jamie är min stora inspiration och förebild – precis SÅ skulle jag vilja vara i köket. Han fyller matlagning med kärlek, energi och lust. Jag skulle läsa hans recept (och givetvis följa dem slaviskt), men försöka hitta den där magin i matlagningen med hjälp av boken…

 68. För ett par år sedan hade jag en kokbok från Jamie Oliver, där vi bland annat hittade ett recept på en fantistisk chokladpaj.

  Nu i flytt och dylikt har både receptet och HELA boken försvunnit!

  Jag hoppas på att vinan detta för att få lite ny Jamie Oliver-inspiration, och fylla ”hans” plats i kokbokshyllan ikväll!

  Sen har jag áldrig vunnit något i en tävling, men någon gång måste väl vara den första?

  Tjing!

 69. Hejsan!
  Jag skulle vilja vara med och tavla aven om jag bor utomlands…hoppas att det inte ar ngt problem:)

  Jag horde talas om Jamie Oliver for forsta gangen ar 2004 men har tyvarr aldrig lagat nagot utav hans recept. Jag skulle garna vilja vinna hans kokbok for da kommer jag absolut att prova pa alla hans recept och sprida hans kok aven har i Italien:)

  Kramar:-)

 70. Jag vill gärna vinna boken för då kan jag och min man som är engelsman laga lite engelskinspirerad mat utan att behöva krångla med deras konstiga mått:-) Skulle vara jättekul att laga både till oss och till våra barn som är halvengelska men som har fastnat i det svenska falukorvsträsket.

 71. Jag har en mamma som fyller jämt till sommaren som bara älskar jamie oliver och att laga mat:D Hon har massvis med köksredskap av honom men hon har ingen bok av honom. Vad vorde då bättre än att ge henne denna bok? (har redan köpt biljetter till en opera men man vill ju späda ut med fler saker då hon fyller jämt och som fattig student är inte det lätt)
  Hoppas jag vinner:D

 72. Jag har aldrig lyckats följa ett recept i en kokbok, det brukar alltid apåra ur redan efter andra ingrediensen… Men jag måste försöka lära mej att laga pasta, för det har vi ännu inte upptäckt det fina i fågelsången med… Och Jamies recept verkar spännande, så därför hoppas jag på turen att få vinna kokboken.

 73. Vill gärna delta i utlottningen om Jamie Olivers bok. Tycker Jamie är en riktig superkock som fått nästan hela England att äta nyttigare. Han lagar mat på ett lättsamt sätt så självklart vill jag vinna boken och prova lite nya recept ur den.

  Hälsningar Pia i Västervik

 74. Jag flyttar hemifrån 1 juli och kommer behöva all inspiration och förnyelse som kan tänkas. Jag har alltid varit intresserad av matlagningsprogram och alltid älskat att sitta och bläddra igenom kokböcker. Tycker alltid att Jamie verkar laga så mycket gott så det skulle vara väldigt roligt och spännande att få laga ”hans” mat 🙂

 75. Å jag vill vinna boken till min son på 10 som gillar Jamie Oliver :)Han gillar att kolla in din sida med men du har ju inte gett ut nån bok än så….

 76. Jag travar i samma spår o gör lätt samma rätt om o om igen, men skulle vilja ha lite Jamie-inspiration att gör något nytt o fräscht!!! Håller mina tummar!

 77. Jag vill vinna för att jag älskar Jamie Olivers mat helt enkelt. Å inte har jag någon kokbok av honom heller.Aldrig fel med ny inspiration!!

 78. Jag vill gärna vinna boken till mina söner 12 & 13 år som älskar att laga mat. Men tyvärr har vi ingen bra kokbok som lär ut ifrån grunden (dom kokböcker som vi sett har varit alldeles för barnsliga) Så en kokbok av Jamie Oliver är inte helt fel (det kanske kan bli en morsdag utan att jag behöver stå vid spisen och ändå få äta god mat som tex inte består av makaroner och korv).

 79. Denna boken har jag hållt i mina händer så många gånger, men inte kunnat köpa den än,det har alltid dykt upp något ”viktigare” man måste använda pengarna till….

  Har följt Jamie sedan han började med serien Den nakna kocken, beundrar att han har sån passion för mat, som smittar av sig och ger sån glädje och inspiration.

  Har en av hans kokböcker redan, ”Hemma hos jamie”, som jag köpte för några år sedan. Det är min bibel. En helt fantastisk bok. Har provat några utav recepten i den och man blir ALDRIG besviken! 🙂

 80. Jag vill gärna vinna boken för att ge den till min sambo. Han har (äntligen!) börjat intressera sig för matlagning och det började faktiskt efter ett TV-avsnitt med Jamie Oliver, där han skulle tillaga en fylld kalkon. Nånting i hela det där rustika och enkla tilltalade sambon och nu händer det minst en gång i veckan att han tvingar ner mig i soffan i sällskap av lite mörk choklad och en bra bok, medan han själv virvlar runt i köket och experimenterar. Det här är såklart superhärligt så jag vill gärna ge honom ännu mer inspiration =)

 81. Naked chef? Av en slump började jag titta på hans program i tro på att detta var en matserie för kvinnor med en man iförd endast ett förkläde! ;)Så kul det hade varit. 🙂 Men han är grym på alla de vis. Med själ för mat och djurhälsa,våran hälsa. Skulle vara roligt med hans kokbok så man får prova lite ny insperation på matbordet!

 82. Jag ska vinna kokboken för att jag snart flyttar hemifrån och älskar att laga mat! Jag vill kunna överraska min pojkvän med underbart god mat! Ett litet problem är dock att jag hela livet varit vegetarian, för att mina föräldrar var det, men jag tyckte att det var tårikgt och att det var för lite variation i maten. Därför bestämmde jag mig för ungefär ett halvår sen att jag skulle börja äta kött. Hemma serveras fortfarande vegetarisk mat och jag vet inte riktigt vad jag ska laga för mat när jag flyttar. Därför behöver jag hjälp av Jamie Olivers bok Matrevolution! En annan kul anledning är att min pojkvän heter Oliver. Fortsätt med din blogg! Den är bäst! Hälsningar Jorunn

 83. Varför jag vill vinna? Jo, jag fyller 40 om några veckor, har två barn och jag lagar mat nästan varje dag. Inspirationen tryter (därför läser jag din blogg dagligen), men en fin bok av Jamie skulle säkert ge mig en hel del nytt att bita i (hahaha). Och så gillar jag Jamie Oliver. Bästa tv-kocken, EVER!

 84. Köksrenovering med stora bokstäver pågår för fullt. Allt är helt utblåst och matlagning samt intag av måltider har genomförts på altanen under två veckors tid nu. Fantastisk vad man kan åstadkomma med en grill, en kokplatta och ett gäng papperstallrikar!. Nästa vecka bör vi kunna flytta in i det nya köket och då skulle det vara roligt med förnyelse på receptfronten också./Maria

 85. Har bläddrat i och suktat efter denna i bokhandeln, men tvingat mig själv att lägga band på begäret. Nu kanske begäret kan stillas 😉

 86. Jag skulle gärna vilja vinna Jamies bok eftersom jag har en sambo som fyller 35 i sommar och han är ett stort fan av Jamies, och jag tänkte då överraska honom med den. Han fick Jamies ena kokbok av mig när vi firade ett år tillsammans och den boken är ganska så väl använda om man säger så 🙂

  Ha en bra dag

  /Isabella

 87. Jag har alltid gillat Jamie, ända sedan ”Naked Chef” serien på TV, ser till å med nu gärna repriserna på TV8. Dessutom är han värd en stor applåd för sitt jobb med bättre skolmat och bättre mat överhuvudtaget.
  Just nu skulle det vara så kul med inspiration och nytändning för det går på samma band hela tiden.

 88. Jag skulle vilja vinna boken därför att det verkar vara en bra och inspirerande bok. Det var länge sedan jag lagade något från hans recept och jag känner nu att jag skulle vilja prova något nytt. Dessutom vinner jag aldrig något……….

 89. Jag vill vinna därför att jag älskar Jamie Oliver. Började titta för länge sedan när han bodde själv i sin lilla våning med den där roliga spiraltrappan han åkte nedför jämt. 😛 Han inspirerar till härlig matlagning och han gör det på så härligt sätt.

 90. Jag vill vinna boken för jag är riktigt imponerad av hans kamp mot ohälsa och för tidig dödlighet genom att äta fel mat. Tyvärr är jag mycket okunnig om vad som egentligen är rätt och fel mat i den mån han undervisar och skulle verkligen vilja ha hans matrevolution vilken skulle kunna hjälpa mig ändra min kost till ett mer hälsosamt liv. Student som jag är har jag dock inte råd att köpa den…

 91. Hej Linda! Jag vill ha lite skön läsning att inspireras av under min mammaledighet de dagar det regnar utanför fönstret i sommar. 🙂

 92. Jag älskar att laga mat och att läsa kokböcker.
  Sparar på kok och bakböcker.
  Vill vinna hans bok dels för att jag alltid kolla in honom och en massa andra matkokar (ser nästan bara matlagningsprogram på tv) och dels för att ha något att njuta av mellan arbetspasset då jag jobbar natt.

 93. Det skulle vara roligt att vinna Jamies bok. Han är så härlig att se när han lagar mat och är en stor inspirationskälla. Tack vare honom har jag lyckats få mina tonårsdöttrar intresserade av matlagning.

 94. Jag saknar TV-programmen med honom, så boken skulle sitta som handen i handsken, om man kan säga så…;-)
  Jamie är en förbaskat bra kock!!

 95. Jamie är (enligt mig) mästarnas mästare, jag älskar både stilen och hans sätt att laga mat på, inte massa trams bara ren kärlek till maten!
  Jag vill vinna boken och fortsätta inspireras till härlig okomplicerad matlagning, finns det någon bättre terapi?

 96. Hej! Min man är jättepetig med mat och vill helst bara äta korv. Jag märkar att även våra två barn tar efter pappa och petar i maten. Med Jamie’s nya bok skulle jag få massor med inspiration att laga god mat som alla kan äta. Och slippa korv med pommes VARJE fredagskväll…;-)

 97. Hej! Har väl en kokbok från sisådär 90-talet,hehe, annars så söker jag mycket inspiration på matrecept på nätet och för att inte prata om din sida som jag gillar skarpt! Men det är väl dags och förnya sig lite bland böckerna också, mixa gammalt med lite nytt!! ha en bra dag!!

  /Anna

 98. Matinspirationen är inte den bästa,
  jag skulle gärna något annat testa.
  Med lite bilder och recept från Jamie´s nya bok,
  blir det troligtvis ett och annat långkok.

 99. Jag vill vinna boken för att jag ÄLSKAR Jamie Oliver!!!!!
  Ända sedan Svt 1 började sända hans program ”Den nakna kocken” har han varit min idol!
  Just nu känner jag att jag behöver ny inspiaration i köket och det kan säkert den här boken ge….:D
  Dessutom kan jag sprida recepten vidare genom bloggen!

  Hoppas på tur!/Åsa.

 100. För mig är detta en drömvinst! Jag älskar Olivers böcker. Måste bära haklapp när jag tittar i böckerna – så dreglar jag…
  Jag är alltså gärna med och tävlar – det förstod du va 😉

 101. Får man någonsin nog av kokböcker?? Inte jag i alla fall. Varenda år vid bokrean så kommer jag hem med en ny kok/bakbok. Min sambo suckar men jag kryper glatt ner i sängen vid läggdags, och frossar och fantiserar om alla nya maträtter jag ska laga…:)

  Nästa gång kanske det blir Jamie Oliver jag tar med mig i sängen;)

 102. Hej jag skulle bli enormt glad om jag fick boken det skulle verkligen förgylla min tillvaro. Då jag är student och har ett enormt matintresse, men inte så gott om pengar att jag kan investera i en sån bok. Därför skulle det vara grymt kul att få boken då Jamie Oliver är en verklig inspirationskälla för mig!!

  Mvh

 103. Hej! 🙂
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann kokboken!
  Ska snart flytta hemifrån och ser hur fin denna boken skulle vara på en hylla i mitt kök!
  Jag älskar att laga mat och hitta ny inspiration 🙂

  / Erika

 104. Jag är så less på allt som har med matlagning att göra nu, men det är nog därför att man gör samma gamla rätter hela tiden. Mer inspiration behövs!!!
  Så därför vill jag gärna vinna boken. Sen är jag lite ”småkär” i Jamie också… 😉

 105. Åh vad roligt det skulle vara att vinna denna!! Har fastnat i ”barnens-favoriter-träsket” och det vore så skoj att kunna fixa lite festligare mat till vardags 🙂
  Hoppas, hoppas, hoppas!!

  /Millis

 106. Eftersom vi ska bila genom England under tre veckor i sommar hade det passat jättebra om jag vann boken. Jag behöver vänja min dotter samt man vid den engelska maten… Som jag själv faktiskt är väldigt förtjust i…

 107. Åååhhh den kokboken skulle jag så gärna vilja ha, jag verkligen ÄLSKAR Jamie Oliver massor. Jag har nog sett alla hans program som sänts på tv. Han är en så enorm inspirationskälla för mig. Jag fick lite av hans kryddor i julklapp, jag blev så glad så jag grät!
  Hoppas verkligen på tur//Therese

 108. min matinspiration är helt på botten för tillfället, så därför vore det kul att vinna denna bok å hitta tillbaka till matlagninsglädjen

 109. Så många kommentarer! WOW!
  Jag skulle gärna vinna för vi älskar den mat han lagar och inspirerar med. När jag ser alla goda röror och annat gott du får prova ser jag att detta är boken för mig!

 110. Jag skulle vilja vinna boken för jag behöver hjälp med lite nya recept och piffa upp vardagsmaten nu inför semestern när hela familjen är hemma

 111. Jag skulle vilja vinna kokboken för att få inspiration till ett stundande bröllop som jag ska knåpa ihop en meny till.

 112. Skulle var så himla kul o vinna han bok, tycker han är hur härlig som helst! En stor inspiration i matlagning!!
  Håller mina tummar o tår att jag vinner!!!! =)

 113. Jag vill vinna för att jag ÄLSKAR att prova nya produkter. Jag kan strosa hur länge som helst i stora matbutiker. Men tvärr bor jag på en mycket liten ort med en enda ICA butik med minst sagt begränsat sortiment. Närmaste stora butik ligger 8 mil härifrån, så jag får bara testa nya produkter ett par gånger om året…

 114. Jag vill vinna boken för att jag älskar kokböcker! Min syster fick just denna bok, men inte jag! Så jag vill såklart ha ett ex. jag också!

 115. Saknar Jamies program på TV så en kokbok av honom skulle vara riktigt roligt. Han har gjort mig intresserad av matlagning så vi slipper äta radhusbiff längre…

 116. Jag vill vinna för att någon gång kanske kan slippa Gubbens skit äckliga köttfärssås som han tror är SÅÅ god (har sagt till honom men han tror nog att jag gillar den ialla fall) men anledningen för honom att han inte lagar något annat är att vi inte har någon bra kokbok så nu j*klar så ska han få stå vi spisen och laga gourmet mat!! hehe man får inte vara dum //Lisa och Rasmus

 117. Jag är en 26-årig kille med ett stort intresse för mat. Jag älskar att laga mat och baka när tid ges. Just därför skulle jag också vilja vinna boken, för att få mer inspiration och med en förhoppning att också kunna lära mig något nytt.

  F.ö. vill jag bara tacka för en väldigt trevlig sida som gett mig och min syster en hel massa trevliga recept att prova, speciellt skolans köttfärssås, något vi båda saknat i många år nu.

 118. Wow, vilken drömvinst! Jag är lite kär i Jamie faktiskt. Han har inspirerat mig jättemycket i min matlagning och kommer alltid vara den första TV-kocken för mig! Killen med guldhjärtat! MEN om jag vinner boken ska jag ge bort den till min lillasyster som gifter sig strax innan vi kommer hem till Sverige i sommar. Hon är kock och lika förälskad i Jamie som jag (om inte mer!) Hon var och åt på Jamies restaurang i London i höstas och grät faktiskt för att det var så otroligt gott! Haha! Jag lovar, hon skulle pussa upp boken om hon fick den! 🙂

 119. Åh tänk om jag kunde vinna kokboken! Jag ska snart bli sambo och vi har inte alls samma sätt att se på mat, det här skulle bli en perfekt start för oss!

 120. Åh, jag skulle så väldigt gärna vilja vinna den boken för vi har totalt mattorka här hemma! Varierar mellan kanske 7-10 rätter och gissa hur kul DET är! 🙂 Visste inte att barn kunde tröttna på spaghetti och köttfärssås 😮 Ha ha. Näe, Jamie Olivers bok skulle förhoppningsvis ge oss den kick vi behöver i matväg.

 121. Jag är 19 år nu och har tittat på Jamie på tv’n sen jag var liten. Han är anledningen till att jag älskar att laga mat och är min störta inspirationskälla. Skulle bli hur glad som helst om jag vann kokboken!

 122. Jag skulle vilja vinna för att jag blev så sugen att testa de andra recepten i boken efter jag hade gjort den mumsiga kyckling stroganoffen.

 123. Har precis flyttat hem från Oslo och efter en låååång tid med brunost, pinnekjøtt, ribbe, rømme och Peppes pizza så vore det skönt med lite ny inspiration..

  Hoppas och tror att Jamie kan ge mig det! 🙂

 124. Och jag vill gärna vinna den eftersom jag inte har en endaste modern kokbok, och om det är någon jag vill ha så är det Jamies 🙂

 125. hej
  skulle gärna vilja vinna kokboken,för att kunna ge mig själv en stunds mors dags firande och njutning!!

  ha en bra dag!!

 126. Om jag har turen skulle sonen helt klart få den! Han vågar när det gäller matlagning och jag tror att de, sonen och Jamile, har lite lika tänk, de skulle passa ihop helt enkelt.

  Trevlig Helg!

 127. En nybliven mamma som måste få lite inspiration till framtida familjemiddagar och festligare tillställningar med andra nyblivna föräldrar. 🙂

 128. Jag vill vinna för i år har jag mycket att fira examen, 30 -årog förlovningsdag- 45 års kalas – 60 & 70 års kalas dumt nog lovade jag i ett svagt ögonblick klart jag fixar… och hjälper till… så är det !!!

 129. Jag har länge haft en hat-kärlek till Jamie Oliver och när jag såg bilderna på det du lagat ur boken har jag nu bestämt att kärleken segrar och jag vill så gärna ge honom chansen att välkomnas i min kokboksfamilj! Welcome home Jamie!

 130. Har så länge jag kan komma på haft en förkärlek till att läsa kokböcker och recept, läser hellre en kokbok än en roman :-), och när det sen gäller Jamie Oliver, så har jag en av honom sen tidigare som är såååå bra, så en till av honom hade aldrig varit fel.Kram Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..