Vinn Jamie Olivers bok Matrevolution!


Som ni redan vet är det Jamie Oliver-provning i stora lass just nu! Massor med nya goda, spännande smakar betas av lite i taget och än har jag inte blivit besviken! De produkter jag hitills testas ser ni här nedan.

Men nu

är det dags för ER att tävla om boken Jamies Matrevolution! 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Lämna en kommentar nedan och berätta varför just DU ska vinna boken! 😉
Lycka till! Tävlingen pågår tom. Tisdag 11 maj.


Fr. vä; Bruschetta med soltorkade Tomater/Svarta oliver & Pastrami


Klicka på bilden så kommer du till inlägget.

(visas i nytt fönster)

Tomatsås med falukorv & Bacon
Klicka på bilden så kommer du till inlägget. (visas i nytt fönster)

Tagliatelle med Pastasås Tomat/Chili


Klicka på bilden så kommer du till inlägget. (visas i nytt fönster)


Jamie Olivers Kyckling Stroganoff

Lagad ur boken ”Jamies Matrevolution”


Klicka på bilden så kommer du till inlägget. (visas i nytt fönster)


 Sponsor :

www.tojaimport.se

153
2

Bruschetta med Soltorkad Tomat/Svarta Oliver & Pastrami


Får jag presentera den godaste bruschettan någonsin. Den slår faktiskt klassikern mozarella/tomat/färsk basilika med hästlängder! De här va otroligt gott, fräscht, salt, syrligt, smakrikt… Ja, allt! Topping i detta format är jag nu helt såld på! 😀 smakar lite som en mix av tomatsalsa/tapenade…

Grilla eller rosta snedskuren baguette, droppa över olivolja, gnid in bröden med en halv vitlöksklyfta, toppa med valfri ”topping” och något ytterliggare bland favoriterna. Det här är Jamie Olivers bruschetta topping med tomat o svarta oliver. På toppen en skiva pastrami. Så enkelt och fruktansvärt gott!!!


I sortimentet från Jamie Olivers bruschetta topping hittar du förutom soltorkade tomater/svarta oliver, även gröna oliver/fänkål och soltorkade tomater/rödlök.  

Mer om Jamie Olivers produkter, köpställen och omdöme hittar du allt i nya kategori; Jamie Oliver.

11
0

Kvällslektyr man blir hungrig av…


Vill ni ha tips på lite god kvällslektyr så är dessa böcker just nu mina favoriter, såna där som man lusläser från pärm til pärm ni vet! Boken om husmanskost innehåller många kända recept, men tål verkligen att upprepas för att vi ska bevara denna fina matkultur! En bra grundbok för alla husmanskost-lovers! Och från matkultur till nostalsi så är ju inte steget så långt. Boken 70-talets mat är en kokbok i modern tappning med snygga bilder, skön historik och massor med nostagli både i recept & bildform! Lovley, detta gillar jag!!

I boken 70-talets mat fann jag en riktig ”nostalgi-tripp”. Gobiten från GB glass! Minns ni den?? Min farmor Eva-Maj hade ofta den hemma i frysboxen. Vilken lycka när man fick en hel ”gobit” serverad med tesked på porslinsfat. De va tider de! 😉


Ni känner väl igen dom, gobitarna? 😉

Här kan ni hitta böckerna :
70-talets mat
av; Carl Ehrenkrona, Annika Ingelson
Adlibris >>

Husmanskost Allt om Mat
Adlibris >>

12
0