Ölands godaste Pizzor!!


Egentligen behövs ingen närmare beskrivning! Ni ser ju själva! Här är min & barnens pizza med skinka, ost, ananas & champinjoner såklart! 😉 Ölands största pizzor & Ölands godaste pizzor, utan tvekan! Dom är grymt goda, perfekt lagom botten, lite småseg, men ändå knaprig, tomatsåsen är en 10-poängare och likaså allt annat uppepå pizzan! Har ni aldrig provat Sandviks kvarns pizzeria så gör de! Bland väldigt många pizzerior som både Pappa Blå, Mamma Rosa, La Casa, Pizzabutiken, Lundgrens mm. för att nämna några i Borgholm så är det väl värt att ta sig norrut en bit till Sandvik. Sen måste jag även utdela ett stort plus för otroligt god service och bemötande av trevlig personal, sånt är minst lika viktigt!


Sandviks kvarn. Den vackraste av dom alla på hela ön.


Pizzerians interiör.


Nickes kebabpizza. Man behöver inte fundera på om man orkar en hel pizza, för de gör man inte! 😉 Här kan man antingen dela pizza med barnen eller ta med en doggy-bag hem.


Supergod pizzasallad och här snålas det inte, en rejäl skål till två vuxna & två barn.


Pizzerian utifrån.


Området utanför pizzerian med golfbana, liten glass & souvenirbutik, restaurang i bottendelen av stora kvarnen och massa skoj för barnen när säsongen sätter in. Just nu i början av maj är man ganska ensam här, men samtidigt är det himla skönt också innan stormen kommer! 😉


Anno 1885.