Grillnyheter från Johnny´s!


Till alla er Johnny-lovers!! Nu finns även Johnny´s Hamburger Bearnaise!!! En grymt god kall bearnaise med gurka. Smakar lite just som en korsning mellan hamburgerdressing och bearnaisesås. Funkar faktiskt precis lika bra till grillad korv också! Här på bilden var de tänkt att vi skulle grilla utomhus, men vädergudarna ville inte va me oss så då gjorde jag en 3/4 sats pizzadeg och snurrade runt korvarna. In i ugnen på grillvärme och med dessa givna tillbehör blir det minst lika gott som ute-grillat!!

Läs mer om Johhny´s produkter på www.druvan.com

 1. Både bean & ketchupen for rätt in i våra hjärtan 🙂 Konstigt nog passade bearnaisesåsen riktigt bra till mjuka tacos.. Galet – jag vet!

 2. Låter som en spännande smakkombination och kanske ett sätt för mig att hitta tillbaka till bearnaisesås. Blev avskräckt av en köpepizza för många år sedan….

 3. Bröden och korvarna ser så ”hippa” ut!! Häftigt..Det kan ju inte vara så svårt? Du gör alltså bara vanlig pizzadeg?

 4. Usch vad trött jag är på alla jäkla fuskbeor! Det ska vara äggula och SMÖR i en bearnaise för att den ska få kallas bearnaise. OM det nu skulle vara så att Johnnys bea med gurka innehåller smör så tar jag på mig dumstruten och skäms, men jag antar att detta är ännu en produkt i raden av bearnaiser med smör-AROM.
  Nej, snälla fantastiskt goda människor, jag ber er: FÖRSÖK göra er egen bearnaise, det är enkelt och smakar så fantastiskt mycket godare än den färdiga på burk, flaska, pulver osv.
  Vill ni ha bearnaise à la Johnny’s? Hacka ner lite pickles eller färsk gurka helt enkelt.
  Huga, vad jag gnäller, men märk väl att jag endast gnäller på konstgjord bea, INTE på Johnny’s som fabnrikat. Jag älskar Johnny’s senap. Tycker Druvan gör helt fantastiskt god senap.
  Men, som sagt… Sluta kalla smör-arombea för bearnaise.
  Det finns väldigt mycket att läsa om smörarom på nätet. Googla på det vetja! It’s not good for you.

 5. mia skriver:

  låter ju spännande, det här!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..