ANNONS

För en god sak… Nu behövs ni läsare!!

/

Det är ju såhär att allt som dimper ner i brevlådan som varuprover & reklamprodukter till Kryddburken hamnar inte alltid här på bloggen, däremot så känner jag att detta

måste

jag få sprida vidare för jag tycker det är för en väldigt viktig och god sak skull! Alla använder vi ju disktrasor hemma, och disktrasan för

mig

är grymt nödvädig då jag nästan jämnt går i köket å håller en disktrasa i handen. Jag fullkomligt avskyr allt vad fläckar, smulor å damm heter! Disktrasan är för mig en väldigt trogen vän helt enkelt!

Detta ÄR viktigt!!!

När min dotter sprang ”skoljoggen” i fjol så samlades det in pengar till just barncancerfonden. Deras klasslärare samlade in pengarna från barnen de hade fått med sig hemifrån och den totala summan skulle han bidra med själv berättade han för dom. Detta tyckte jag var en fin gest och gav även barnen en viss insikt och förståelse! Så för varje kommentar som lämnas här så stödjer Kryddburken med 1kr/kommentar. (spam kommentarer plockas bort direkt) Självklart kommer jag att visa er ett inbetalt kvitto på detta också.

Dessa disktrasor från Vileda, ”wettex-trasan” finns nu i en begränsad upplaga där 50öre/förpackning går till barncancerfonden! Själv tycker jag att upplagan inte alls ska vara begränsad utan det vore väl himla fint om man varje gång man köpte disktrasor kunde bidra till barncancerfonden? Tycker ni inte? Jag fick två förpackningar om 4st trasor.

Vill du ha den andra förpackningen disktrasor?

Lämna en kommentar nedan om du bidrar till barncancerfonden! Jag vet ju hur flitiga ni är när det gäller tävlingar så detta borde ju vara en nog så viktig sak att bidra med! 😀

SMS:a FORSKA till 72900 (50 kr)
Ring: 020-902090
PG: 90 20 90-0 BG: 902-0900

Samtliga bilder och uppgifter om barncancerfonden är hämtade från www.barncancerfonden.se

Vinnaren!!

Jag kommer att utse en ”tras-vinnare” på söndag kväll den 18/4! Gör dessa barn en tjänst, köp en förpackning disktrasor eller bidra via sms, telefon eller pg/bg.


Som notis om någon undrar kan jag upplysa om att jag får inte betalt på något sätt för att skriva detta, utan detta är ett inlägg helt ”off topic” från mitt hjärta till dessa utsatta barn! Var med du också…

131

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00