And….. The WINNER is :

 

Ulrika Reinholdsson!

 

 

GRATTIS!!!

 

Stort grattis till din nya Aqvia Kolsyremaskin!

Ulrika´s middagstips är :
Mitt måndagstips är fiskgratäng m potatismos, ost, dill, citron. Jag brukar lägga fiskfiléerna i botten i en ugnsfast form, krydda med citron och peppar, sen får de vara i ca 3-5 min i ugnen (tills de är nästan färdiga). Efter det spritsar jag potatismos m äggula i över fisken, o häller en ostsås över. Sen in i ugnen igen i ca 10-15 min. så det blir fin färg. Garnerar gör jag med dill.//Smaklig måltid

Maila mig din adress så kommer paketet hem till dig…

Tack alla ni som var med och tävlade och tack till vår sponsor http://www.sparklingwater.se

 1. Jättefina solskensbullar. Jag blev riktigt sugen på att baka och det händer inte så ofta.

  Hälsningar från fröken Dill

 2. I morgon har jag ledig dag, då skall jag baka, dricka kaffe i solen och äta massa bullar:)

  Jag längtar!!!!!

 3. Anna skriver:

  Grattis till din fina vinst! Hoppas jag har turen med mig nästa gång.

 4. Gith skriver:

  Grattis till fin vinst 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..