TÄVLING! Vinn en Aqvia kolsyremaskin!


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


Ni har väl inte missat reklamen på TV som går just nu med

Aqvia kolsyremaskiner

i läckra färger. Skulle du vilja ha en sån? Nu lottar vi ut en som du har du chansen att vinna! Allt du behöver göra att att bestämma dig för vilken färg du skulle vilja ha… 😀 Lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan med en giltig epost.


Svart, lime, creme eller orange?

Vill du vinna en kolsyremaskin?

  • Vilken färg skulle du vilja ha? Lämna ditt svar här i kommentarsfältet.
  • Utlottningen pågår tom. tisdag 23/3 kl. 24:00.
    Innan dess behöver vi ditt svar!
  • Vinnarna presenteras nästa vecka!

Samtliga bilder kommer från http://www.sparklingwater.se/
Sponsor : AGA

511
0

TÄVLING! Chilihouse bjuder på lite hetta!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Chilihouse
är en härlig samarbetsparnter som bjuder på ”eld & lågor” i sin rätta bemärkelse. Har ni inte fastnat för ”hot” mat ännu så dyk ner i webbshopen för lite inspiration. Där sätter verkligen smaklökarna igång och man vill inget annat än sätta tänderna i en riktigt het, kryddig köttbit!

Jag har genom åren provat lite grejer härifrån och de är inga kryddor man överdoserar med om man säger så! 🙂 Barbecue-kryddan gick varm på grillen här en sommar och den tilltalade maken (som älskar extremt stark mat) Och den tilltalade även mig. Vet inte hur många marinader som denna kryddan fick hjälpa till att ”piffa & hotta” upp. Att den sedan går alldeles utmärkt att använda som bordskrydda på färdiggrillat kött gör inte saken sämre! Denna krydda tillhör min 10-i-topp bland just kryddor!

En barbecuesås i samma anda, det hurrar vi för och den som fortfarande inte är mätt triggar vi upp med XXX HOT Habanero chips… nån som vågar?? 😉

Var med i utlottningen såhär :

För att vara med i utlottningen krävs att du svarar rätt på EN FRÅGA!


1) Hur mycket kostar den absolut starkaste chilisåsen som Chilihouse.se säljer?

  • Svaret lämnar du här i kommentarsfältet, glöm inte uppge giltig epost.
  • Utlottningen pågår tom. tisdag 23/3 kl. 24:00.
    Innan dess behöver vi ditt svar!
  • Vinnarna presenteras nästa vecka!

Plåster på såret med 10%!!!


Som plåster på såret för er som inte har lyckan med er i denna utlottning så hälsar Dennis på Chilihouse att ALLA Kryddburken-läsare får 10% rabatt på hela sortimentet! Tack & bock till Dennis! För att rabatten skall gälla måste du uppge rabattkoden : SNXSO i din beställning! (skriv upp den på en gång)

204
0

3-års Jubileum på Kryddburken!


Så mina vänner, nu är timmen slagen och vi drar igång Kryddburkens 3-års jubileum!

Jag ska inte hålla något långt föredrag, men jag vill såklart tacka alla er som finns här, läser, mailar och följer mig på facebook både privat och som kryddburken-fans! Ni är en stor del av matbloggen och jag hoppas att ni känner att ni faktiskt är uppskattade också! Så jag utbringar en stor hyllning till världens goaste kryddburken-läsare!!

Ni hänger väl med mig i fortsättningen också va?! 😉

Gamla läsare & ni nykomlingar som hittat hit!
Hoppas ni ska trivas här hos mig!

Denna vecka med start idag kommer jag att lotta ut fina vinster varje dag! Det betyder att ni får hålla ögonen öppna. Självklart fortsätter jag som vanligt med recept vid sidan om alla tävlingar!


Varsågoda mina vänner, idag bjuds det på Frukttårta!! Ingen avancerad tårta alls. Fyllning med massor av blåbärssylt. Björnbär, kiwi, persikor & citron! Eftersom även mannen i mitt liv fyller år idag men helt avböjt tårta och uppvaktning så får Kryddburken stå för tårtan, men jag är säker på att han kommer smaka en bit ändå! 😉

52
0