TÄVLING! Chilihouse bjuder på lite hetta!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Chilihouse
är en härlig samarbetsparnter som bjuder på ”eld & lågor” i sin rätta bemärkelse. Har ni inte fastnat för ”hot” mat ännu så dyk ner i webbshopen för lite inspiration. Där sätter verkligen smaklökarna igång och man vill inget annat än sätta tänderna i en riktigt het, kryddig köttbit!

Jag har genom åren provat lite grejer härifrån och de är inga kryddor man överdoserar med om man säger så! 🙂 Barbecue-kryddan gick varm på grillen här en sommar och den tilltalade maken (som älskar extremt stark mat) Och den tilltalade även mig. Vet inte hur många marinader som denna kryddan fick hjälpa till att ”piffa & hotta” upp. Att den sedan går alldeles utmärkt att använda som bordskrydda på färdiggrillat kött gör inte saken sämre! Denna krydda tillhör min 10-i-topp bland just kryddor!

En barbecuesås i samma anda, det hurrar vi för och den som fortfarande inte är mätt triggar vi upp med XXX HOT Habanero chips… nån som vågar?? 😉

Var med i utlottningen såhär :

För att vara med i utlottningen krävs att du svarar rätt på EN FRÅGA!


1) Hur mycket kostar den absolut starkaste chilisåsen som Chilihouse.se säljer?

  • Svaret lämnar du här i kommentarsfältet, glöm inte uppge giltig epost.
  • Utlottningen pågår tom. tisdag 23/3 kl. 24:00.
    Innan dess behöver vi ditt svar!
  • Vinnarna presenteras nästa vecka!

Plåster på såret med 10%!!!


Som plåster på såret för er som inte har lyckan med er i denna utlottning så hälsar Dennis på Chilihouse att ALLA Kryddburken-läsare får 10% rabatt på hela sortimentet! Tack & bock till Dennis! För att rabatten skall gälla måste du uppge rabattkoden : SNXSO i din beställning! (skriv upp den på en gång)