3-års Jubileum på Kryddburken!


Så mina vänner, nu är timmen slagen och vi drar igång Kryddburkens 3-års jubileum!

Jag ska inte hålla något långt föredrag, men jag vill såklart tacka alla er som finns här, läser, mailar och följer mig på facebook både privat och som kryddburken-fans! Ni är en stor del av matbloggen och jag hoppas att ni känner att ni faktiskt är uppskattade också! Så jag utbringar en stor hyllning till världens goaste kryddburken-läsare!!

Ni hänger väl med mig i fortsättningen också va?! 😉

Gamla läsare & ni nykomlingar som hittat hit!
Hoppas ni ska trivas här hos mig!

Denna vecka med start idag kommer jag att lotta ut fina vinster varje dag! Det betyder att ni får hålla ögonen öppna. Självklart fortsätter jag som vanligt med recept vid sidan om alla tävlingar!


Varsågoda mina vänner, idag bjuds det på Frukttårta!! Ingen avancerad tårta alls. Fyllning med massor av blåbärssylt. Björnbär, kiwi, persikor & citron! Eftersom även mannen i mitt liv fyller år idag men helt avböjt tårta och uppvaktning så får Kryddburken stå för tårtan, men jag är säker på att han kommer smaka en bit ändå! 😉