Äggrulle med Ost & Bacon


Denna rulle fick jag syn på i tidningen ”Matmagasinet” och jag föll för den direkt. Det är en rulle som man borde kunna kombinera i oändlighet tänkte jag och nu till påsk så vill jag göra denna med rökt lax, philadefliaost, citron & dill! Va tror ni om det?

Detta recept är med bacon, färskost och bladspenat och jag kan lova er, det är sååå gott så ni bara måste prova!! Låt fantasin flöda och gör er egen smakkombination till denna läckerrulle i påsk! Busenkel och otroligt god. Passar bra som förrätt, tilltugg eller på sena natt-timmen! 🙂

Det här behöver du :
8 ägg
4 msk grädde
½ tsk salt
Nymalen svarpeppar

Fyllning :
100 gram babyspenat
smör till stekning
100 gram naturell färskost
140 gram knaperstekt bacon

GÖR SÅHÄR :


Vispa upp ägg, grädde & kryddor. Använd en ugnsplåt och gör en form av bakplåtspapper och gem i storlek ca 30 * 40cm. Häll ut smeten i formen och grädda i 200 grader 6-8 min. Stjälp sedan upp den på bakplåtspapper. Fräs på spenaten i smör, salta och peppra. Tillsätt färskosten och blanda ihop till en röra. Bred på röran och fördela bacon i småbitar över. Rulla ihop!

Se även recept på köttfärsrulle :