ANNONS

Kyckling Toast med Chili Aioli

/

Här kommer ett supergott recept på toast som du gör i smörgåsgrillen. Jag har valt grillad kyckling & chiliaioli som pålägg. Dessa passar perfekt som brunch eller framför TV:n på fredagskvällen. Aiolin gör du enkelt själv på bara nån minut med stavmixern! Förutom kyckling och aioli har jag även skivade tomater och cheddarost i. Hur gott som helst. 😀

Chili aioli :
1 äggula
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk pressad citronjuice
2 dl rapsolja
1 msk D´Elidas chilisås

GÖR SÅHÄR :
Blanda alla ingredienser utom olja och chili i en skål. Använd stavmixern och mixa samman allting. Tillsätt oljan, först droppvis sedan kan man hälla på lite mer när aiolin blivit vit och tjocknat något. Mixa hela tiden. Sen rör du bara ner chilisåsen i aiolin och smakar av. 🙂

Tillbehör : Chiliketchup

22
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00