Är ni sugna på mer choklad?? Utlottning!


Då kör vi lite mer choklad-rejs igen!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

FEM vinnare får 4 st chokladkakor var!
Ni kommer att få prova Cloettas nya choklad Cloetta Good. En rättvisemärkt choklad i fyra nya smaker :

 • Mjölkchoklad
 • Cashewnötter & Tranbär
 • Mintcrisp
 • Hasselnötter

Tävlingen pågår tom. lördag den 20 feb.

För att din röst ska räknas måste du posta en kommentar nedan med motivation till varför just du behöver lite extra choklad just nu! 😉

Kom ihåg; gilitg epost samt innan kl. 24:00 lördag 20 feb.

LYCKA TILL NU!!!


Cloetta Good, en ny serie med rättvisemärkt choklad!  Att chokladen är rättvisemärkt betyder kort och gott bättre arbetsförhållande och levnadsvillkor för odlare & arbetere i utvecklingsländer. Tummen upp, sånt gillar vi!

 1. Jag vill ha chokladen!! Förtjänar den lite extra för att jag är höggravid i 30.e veckan, med jättejobbig foglossning och en 10mån son att ta hand om!

 2. För att jag bröt fotleden 1 oktober och kan fortfarande inte gå ordentligt och inte har rökt sedan den dagen ( rökte 3 pkt om dagen)Tycker att det skulle vara på tiden med lite tur 😉

  Ha en trevlig helg allihopa!!/ Kram Sussi 🙂

 3. Jag behöver lite uppmuntran just nu då jag var klantig att gå ifrån ett bokpaket jag skulle skicka tillbaka till bokklubben. Nu får jag betala för böcker jag inte ens har så lite choklad skulle inte vara helt fel…

 4. Jaaag behöver choklad, här åker man på all skit på en och samma gång – förkylningar, mens, och problem med värdet (äter blodförtunnande medicin) – och dessutom all den här förbaskade snön, det behövs verkligen lite choklad att ”tröst”-äta!

 5. Choklad slår aldrig fel och piggar upp i alla lägen, varesig det är till vardags eller i riktigt jobbiga situationer (åtminstone för stunden). Behovet den här gången är för mycket att göra och för lite tid. Dock är det snart lov och dags för nedvarvning, och vad passar än bättre än fyra stycken chokladkakor att förgylla kvällarna med? 🙂

 6. Choklad är ju alldrig fel i denna vintertid skulle mysa ner en lördagskväll med dotter sätta på film och krypa under täcket och mumsa på chokladen tycker vi båda är värda det=)

 7. Jag tycker att jag förtjänar chokladen eftersom jag precis blivit uppsagd från mitt jobb. Känner att jag skulle behöva något ”lite extra” bara för mig själv då jag oftast prioriterar min dotter och sambo före mig själv.

 8. Choklad är vardagslyx…Tycker att alla förtjänar choklad i vardagen,man jobbar och sköter allt,¨så den tunga vardagen ska fungera.Och nu är det helg och då kan man också unna sig choklad.Finns alltid anledningar…..Trevlig helg.

 9. Hej!
  Jag skulle gärna få lite choklad på posten. I så fall tänker jag ge chokladen till min gravida godisgris till fru Petra, som är så duktig och jobbar och sliter som butikschef, med vårt första barn i magen!
  MVH / Magnus

 10. Heej 🙂
  jag skulle vilja vinna choklad, för att fira mig själv… Efter att ha varit arbetslös och sjukskriven i TVÅ ÅR, har jag äntligen fått jobb, en fast tjänst, heltid 🙂 fatta flax!
  Jag är världens choklad toka, finns inget bättre ju!

 11. Jag behöver choklad för att jag har en vetenskaplig artikel att läsa (som är sådär en 20 sidor med referenser), en enkät som jag måste kritiskt granska, en kostintervju som jag måste analysera och läsa boken ”ät rätt för din blodgrupp” och kolla upp om det finns några vetenskapliga belägg för den dieten.

 12. Jag behöver alltid choklad! 😉 Men just nu behöver jag den extra eftersom jag är så snäll mot min sambo. Jag skottar bort all (blöt)snö från hans parkeringsplats och runtomkring den så att han ska kunna ta sig fram till bilen (han är rullstolsburen). Skottar även trottoaren så att alla äldre med rullatorer och föräldrar med barnvagnar ska kunna gå där. Har fått någon form av inflammtion i handen och armen, men jag skottar ändå. Älskar ju sambon så mycket! Han tackar mig såklart, men chokladen hade suttit extra fint – det är rätt jobbigt att skotta 2-2,5 timmar om dagen…

 13. När sambon hotas av konkurs och familjen slits itu av all ekonomisk stress är önskan om en bit choklad som ett plåster på en avhuggen arm.

 14. Jag kan inte säga att jag är värd chokladen mer än någon annan!
  Men jag blir lycklig av choklad. 🙂 Jag skulle dela den med maken och sönerna.

  Nä, nu ska jag sätta i gång med Kryddburkens goda fläskgryta, den med farin och vitt vin – rekommenderas!

  Ha en trevlig fredag!

 15. Jag älskar choklad och det skulle göra mig så glad att vinna, skulle lysa upp mig deppiga vardag i norrlandsskogen. =)
  Jag vinner aldrig något så nu tycker jag att det är min tur!! =)
  Tycker förövrigt att din sida är sååå kul att följa o jag älskar dina recept, blir riktigt inspirerad av dig! Tack!!
  Kram kram

 16. För att min man har kommit på den fåniga idén att vi ska ha godisförbud här hemma.
  Vinner jag detta kan jag ju äta i smyg. Plus att man blir glad av choklad 😀
  Kram!

 17. Jag har egentligen inga bra skäl, särskilt inte om man jämför med många andra. Men jag hjälper min pappa som sitter i rullstol med snöskottning, matlagning och handling just nu. Sedan har lillebrors flickvän fått nåt galet ryck med lögner, drama och kaos som följd. Chefen kommer hem från semestern på måndag, och då får jag också besked på om de tänker operera mig för en tumör i levern. Det känns som om nästa vecka blir jobbig. Lite choklad skulle banne mig liva upp mörkret.

  Dessutom älskar jag dina recept 🙂
  Kram !

 18. Hej!

  Jag skulle bli glad av lite choklad just nu, för jag har suttit den senaste veckan med att tentapluggat inför en 24 timmars hemtenta. I går fick jag hemtentan, och jag satt till klockan 02.30 och gick upp tidigt tidigt för att få den klar. Och det fick jag, min första hemtenta någonsin! Glad och stolt över mig själv, skulle vara kul att avsluta veckan med god choklad! =)

 19. Åå..önskar verkligen att jag har turen att vinna lite choklaa…då skulle jag bli såå himla glaaa….tack för en fantastisk sida…..kollar nästan varenda da,,,,det ena goda än det andra!! Ha d bäst!!
  Trevlig helg //Kram Maria A

 20. Efter all denna skottning på sistone har jag knappt någon energi kvar till att skriva på kandidatarbetet – jag behöver helt enkelt lite choklad i blodet för att klara studierna! 🙂

 21. Jag behöver choklad för att piffa upp min studentvardag. Är inne på min sista termin på Universitetet nu och behöver all uppmuntran jag kan få. Choklad hjälper med pluggandet 🙂

 22. Att lägga sig på soffan med en bra bok och njuta.
  Samtidigt äta choklad så det ur öronen spruta.
  Därför jag chokladen vinna ska, kanske även sambon med vill ha!

  Hälsningar Elin A

 23. Hej Linda!

  Jag behöver verkligen choklad just nu. Har precis kommit hem från en superstressig dag på jobbet och är så trött. Sitter här och tycker lite synd om mig själv. Behöver en chokladbit att trösta mig med..

 24. Jag fullkomligt älskar choklad och dessa nyheter ser ju inte alls dumma ut! Att jag dessutom väntar på min kära mensperiod gör ju inte saken sämre, chokladcravings!

 25. Åhh jag vill ha chokladen…för att det är så otroligt gott och jag har inte ätit snask på mer än ett år, dags att unna sig lite 🙂

 26. Bor sedan 1996 i USA där det bara finns läskig och sliskig choklad… (Hersey’s smakar som spya, hur kan amerikanarna kalla det choklad?) Åh vad jag saknar svensk choklad! Skulle nog ge ett lillfinger för lite Cloetta just nu mmmm 🙂

 27. Jag skulle vilja premiera mig själv för att jag varit rökfri i över 2 månader nu efter att ha rökt i 40 år. Fick ett ultimatum av läkaren och då slutade jag tvärt, sedan är jag en stor chokladälskare också.

  Kram//Solan

 28. Ååå vad jag skulle bli glad om jag vann! Jag tycker jag är värd det efter att precis ha avslutat ytterligare en delkurs på min utbildning, och nu har jag bara 2 delkurser kvar och en termin. Sen är jag äntligen utbildad förskollärare 🙂

  Ha en trevlig helg 😀

 29. Jag har PMS vilket är detsamma som ett sjuhelvetes humör och ett chokladbehov som heter duga. Måste ha choklad nu! Jag ska inte dela med mig till familjen eftersom jag måste ha allt bara för mig själv 😉

  Trevlig helg! Nu är det dags för fredagsmys och ”Favoritgrytan” 🙂

 30. Jag behöver lite extra choklad just nu eftersom jag vill bjuda min älsking som ställer upp i alla väder på något gott. Ha en trevlig helg!

 31. Åhh den med mint i är sååå god!!När jag såg de i affären blev jag så glad att jag var tvungen att köpa de. Det känns så skänt när människor blir mer och mer medvetna om miljö och levnadsvilkor för andra!! Heja världen!!

 32. Jag vill ha choklad därför att jag tränar mycket nu och då skulle lite choklad verkligen sätta guldkant på återhämtningen! Att den är rättvisemärkt gör ju att man blir ännu lite gladare än av enbart träningsendorfiner =)

 33. Jag fyller år imorgon den 20:e så det skulle vara en kanonpresent att vinna lite smarrig choklad 🙂

  Ha en riktigt skön helg nu!
  (det ska jag ha)
  Terese

 34. Jag har precis kommit hem från Neonatal med mina pyttesmå tvillingkillar. Dygnet har blivit ett löpande band med amning, flaskmatning, blöjbyte, trösta och givetvis MASSOR med mys. Lite choklad skulle förgylla min tillvaro när jag känner att jag inte riktigt räcker till, när jag byter dygnets 20 blöja, när jag istället för att sova en stund ställer mig i köket och bakar bullar……

 35. Lite ny choklad är väl aldrig fel att få smaka på, eller hur?? Jag älskar ju choklad och skulle bli så glad om jag vann, alltid kul men roliga paket i postlådan!!! 😉

 36. Åh, jag. Titus har precis upptäckt att mamma kan gå iväg och är SÅ klängig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Lite choklad på soffan och en halvtimmes ”ledigt” skulle sitta fint. 🙂

 37. JAG vill vinna chokladen för att muntra upp mig själv mitt i allt tentapluggande. Skrev en tenta förra veckan, en idag och har både grupparbete, hemtenta och vanlig tenta nästa vecka. Då kan lite rättvisemärkt uppmuntran behövas!

 38. Jag fyller år den 20 februari, då jag blir så pass gammal så har folk slutat ge mig presenter, tack och lov. Men choklad är aldrig fel, helst om den är rättvisemärkt! PS Har precis bakat din Marängtårta för 50 11 e gången. Bästa kalastårtan för hela familjen!

 39. Jag vill vara med! 🙂

  Med m o t i v e r i n g e n; Jag ska äta mycket choklad nu säger mamma, nu när jag har slutat röka.

  Det är lätt att känna sig deppig, menar hon, och då ska man tydligen öka möjligheten till lyckorus med just choklad. :o)

 40. Jag ÄLSKAR choklad och kommer den närmaste veckan vara ensam hemma medan min familj åker till fjällen. P.g.a tentor kan jag inte följa med. 🙁 Lite choklad hade varit en stor uppmuntran i allt plugg och ensamhet! Ha en underbar helg!

 41. Älskar choklad och då gärna riktigt mörk från Venezuela men de nya från Cloetta är kanske något att satsa på, vem vet?? Kul i alla fall om man fick prova på dem som en present, passar ju bra när det är ”min” namnsdag i dag

 42. Om jag fick hem chokladen så skulle jag behålla den med cashewnötter och tranbär till mig själv och ge bort resten till nära och kära. Ääälskar cashewnötter just nu, är gravid och det är min stora craving! Mjölkchokladen skulle min lillasyster få då hon är så snäll och ställer upp som hundvakt stup i kvarten. Min sambo får hasselnöten för att han alltid är så kärleksfull och förstående, trots alla gravidhormoner (och även för att jag annars skulle äta upp den andra chokladen helt själv utan att dela med mig). Mintchokladen får min svärmor som alltid gör i ordning matlådor och skickar hem till mig då jag inte alltid orkar laga mat. <3

 43. Hej !

  Jag tycker synd om mig själv helt enkelt ! 41 år i livet och arbetslös sedan 1 år för första gången i mitt liv.Har varit runt och erbjudit mig att arbeta GRATIS utan krav på ngn anställning bara för att mitt CV inte skall gapa tomt men allt de frågar är om man har barn och isåfall hur gamla de är!!!Choklad är ju underbart men egentligen skulle jag tänka på vikten.
  SUCK!

 44. Selvsagt bør jo jeg vinne sjokoladen, det er 3 gode grunner til at jeg burde vinne:

  1 Jeg elsker sjokolade
  2 Jeg elsker sjokolade
  3 Jeg elsker sjokolade

  Ps: glemte å si Jeg elsker sjokolade

 45. Jag behöver choklad för att trösta mig över att vintern aldrig tar slut. Buhuhu!! Det bara snöar och snöar och våren känns omöjligt långt borta.

 46. Jag tror vi behöver lite choklad här i Linköping eftersom vi troligen kommer vara totalt insnöade här ute på landet efter helgen och behöver lite tröst!
  Ha en skön helg!
  Kram Karin

 47. Egentligen får jag inte överdosera choklad eftersom jag ammar, lilla pyret får ju magknip. Däremot har jag en karl här hemma som behöver piggas upp och jag vet att han gillar choklad lika mycket som jag, därför tycker jag att jag ska vinna. Då skulle jag vara en snäll flickvän och titta på då karln mumsar i sig chokladen. (Kommer nog tigga till mig en liten bit så jag får känna den underbara smaken. ;D)

 48. Om jag vinner, skulle jag ge chokladen till min mamma, som trots att hon köpte både parfym och rakvatten till pappa, blev bortglömd på Alla Hjärtans Dag. En försenad chokladpresent skulle verkligen förgylla hennes dag! Till den köper jag en ros!

 49. Åh, choklad vill jag vinna! Jag är så dålig på att köpa nya sorters choklad, tar alltid det gamla vanliga, så det hade varit väldigt kul att pröva något nytt. Ett rättvisemärkt choklad vore väldigt kul att smaka!

 50. choklad är verkligen det bästa som finns! som kvinna vet du säkert suget efter choklad en viss period i månaden, och efter som jag inte haft den perioden på ett halv år men fått den nu så kan du nog förstå mitt begär!

  janssonerika@hotmail.com

  Hoppas du väljer mig 🙂 kramar erika

 51. Ja, varför borde jag få choklad? Kanske för att jag idag trotsade min agorafobi och panikångest och tog mig med mina två underbara barn till centrum där vi hade en underbar dag med frisörbesök, lunchmys, shopping och inte en enda panikattack! Chokladen skulle jag dela med min finaste familj såklart! Men choklad eller inte, stolt och glad är jag ändå! Ha en underbar helg och tack för all inspiration!

 52. Jag vet inte om man får vara med om man bor utanför Sverige men det är i alla fall värt ett försök.

  Jag har inte ätit ordentlig choklad sedan jag flyttade till Kanada, Marabou är inget som finns här och allt annat som jag har testat smakar helt enkelt inte choklad. Inte ens den mörka chokladen. En tripp till IKEA lockar såklart, men det tar ungefär en timme att ta sig dit med bil och jag besitter varken bil eller körkort. Riktig Marabou skulle vara himmelskt just nu, inte bara för att jag har sagt upp bekvämligheter som H&M och City Gross utan för att allt känns lite som en uppförsbacke här borta. Lite brantare och lite halare än hemma i Sverige, jag skulle behöva en rättvisemärk push för att få upp inspirationen igen!

 53. Oooo, choklad, jag vill vara med…villvillvill 😀

  Motivation…well, jag ska röntga mina lungor på onsdag för att se om min hosta beror på metastaser efter min bröstcancer. Så, det är lite synd om mig. Visst?

  *nickar och ser extra ynklig ut*

  🙂

 54. Jag vill ha lite extra choklad som en belöning till mig själv. Tycker jag har varit extra duktig på jobbet på sistone! Dessutom är jag bara nöjd med det mesta i tillvaron, en känsla som det var väldigt länge sen jag hade! Det är sååå skönt och vill bara unna mig god mat och njuta fullt ut av allt som livet har att erbjuda…

 55. Åh! Jag skulle vilja ha choklad av många anledningar;

  jag pluggar hårt på universitetet
  jag tar körkort om några veckor och pluggar järnet
  jag rider två gånger i veckan och försöker överleva i snöhögarna
  jag tränar 3-4 gånger i veckan

  Och nu håller jag på att bli sjuk. Inte så lägligt. Dock vore det skönt att kunna krypa upp i soffan med lite choklad och någon bra tv-serie.

 56. Klart jag vill vara med! Varför? Jo enbart därför att choklad är det bästa som finns! Kan man dessutom få kravmärkt, ekologisk eller rättvisemärkt i sin hand så är det ännu bättre, både för smaklökarna och samvetet!

 57. Jag är alldeles ensam hemma. Min sambo har varit borta i drygt två veckor nu och han kommer inte hem förrän om ytterligare 3 veckor.

  Alldeles ensam är jag – tror att lite choklad skulle vara ett bra sällskap. 😉

 58. Barnen har varit sjuka halva vintern,jag skall starta upp mitt eget företag efter att blivit uppsagd förra året.Jag behööööver energi. Och sen är det ju gott också;)

 59. Jag behöver lite choklad just nu eftersom jag inte ätit kakor sedan jul. Kan därför behöva lite choklad som uppmuntran att inte börja baka igen och vräka i mej en massa sötkakor.
  Helst skulle jag vilja ha den med mjölkchoklad och en med nötter.

 60. Känner mig eländig som sjutton med dåligt humör, trötthet, förkylning, jobbiga elever, foglossning och annat som hör graviditet till. DÄRFÖR behöver jag choklad! 🙂

 61. Jag älskar choklad i alla dess former, men borde inte eftersom jag har varit utan i snart 3 mån. Men om jag skulle vinna så är det inte jag som har köpt dom och då känns det mer ok att äta dom, eftersom det var en vinst och det kan man ju inte tacka nej till eller hur. Jag har aldrig sagt det innan men jag älskar din sida.

 62. Hej! Har ett chokladsug som heter duga just nu pga ett plötsligt tillstånd av pms (första sedan andra graviditeten). OM jag har dammsugit skåpen här hemma idag, utan resultat dock.

  Tack för en underbart inspirerande blogg, förresten.

 63. För att jag har en mamma som älskar choklad! Och eftersom vi ses så sällan så skulle jag vilja överraska henne och skicka upp chokladen till norrland så att den kanske kan värma i den -30-gradiga kylan!

 64. Choklad är väl inte något man ska trösta sig med? Snarare något att fira med! Jag har slagit vad med min pojkvän att jag inte ska äta socker på två veckor. Klarar jag det hade denna choklad varit perfekt att fira med!

 65. Skulle behöva lite ”ny” god choklad här på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, chokladen från pressbyrån börjar bli lite tråkig, så för att pigga upp hela familjen, eller iaf mig och mannen så skulle vi bli superglada över lite ”ny” choklad, lillen som bara är 7 veckor får nog vänta ett par år innan han får smaka. 🙂

 66. jag har precis varit magsjuk och tycker att jag kan behöva lite extra uppmuntran, och dessutom vore det ju inte så otrevligt om jag åt upp vikten jag förlorade hehehe

 67. Jag har inte ätit choklad sedan början av december pga att min då 1 månader gamla son fick eksem hela ansiketet efter att jag frossat ur en choklad ask. Testade äta 2 st After Eight samt 1 ischoklad på julafton och då kom utslagen tillbaka… så ingen choklad på eviheter för mig. Helt vansinnigt för en chokladoman som mig. Men! I veckan har ja slutat amma och nu får jag njuta av choklad igen… måste ju medge att den där tranbärsvarianten låter som ngt för mig. Jag äääälskar tranbär.

 68. Jag behöver lite extra choklad att trösta mig med för att snöovädret än en gång har ställt till det så att min mamma inte kan komma ner å hälsa på mig å min lilla dotter. Vi som hade sett så fram emot mötet =(

 69. Jag sitter och skriver på mitt examensarbete men det går segt! lite choklad skulle kanske pigga upp hjärnan och hjälpa mig att avsluat arbete så jag (efter 4 år) äntligen kan ta examen. Dessutom är jag är stort fan av Rättvisemärkt och har jobbat ideellt för att sprida konceptet! Jag bli därför extra glad när större förtag som Cloetta har det som alternativ!

 70. jag är en sann chokladfantast och efter en jobbig arbetsdag finns det inget som är så underbart som att sätta sig i soffan med ett gott choklad. jag har ett par riktigt krävande veckor framför mig och jag har redan tagit mig igenom två av dem, men lite choklad att njuta av på kvällen hade verkligen piggat upp<3

 71. Det är inte särskilt synd om mig, så nån sån anledning kan jag inte ge för att få choklad. Däremot är jag en riktig chocoholic med ett chokladsug som ständigt behöver stillas, och inget skulle göra mig gladare än att, som arbetslös, hitta ett paket innehållandes choklad i brevlådan, istället för alla räkningar som annars trillar in hela tiden.

 72. Vem vill INTE vinna choklad? Krävs en förklaring till varför man vill stoppa i sig fyra chokladkakor? Räcker det inte med att man är av kvinnligt kön? 🙂

 73. älskar verkligen choklad och har börjat pröva olika sorter,dessutom är ju rättvisemärkt alltid ett plus 🙂 en god choklad muntrar alltid upp mitt humör och sätter ett plus på vardagen 🙂

 74. Jag tycker att det är viktigt att man köper sina produkter med omsorg, kanon med rättvisemärkt choklad.
  Med det vill jag säga att jag är en chokladälskande tjej som tänkter på andra och önskar sig 4 chokladkakor i sin brevlåda 🙂

 75. Vi har just genomlevt magsjuka hela familjen (en i taget för att dra ut på eländet) och håller oss för oss själva för att inte smitta, fast vi mår bra nu. Lite guldkant i lappsjukan skulle sitta fint!

 76. Jag tycker att jag förtjänar Cloettas nya choklader eftersom jag idag fick reda på att jag väntar mitt första barn med min kille som jag har varit tillsammans med i snart 5 år! Vi har försökt och försökt, och vi höll på att ge upp när vi fick reda på den fantastiska nyheten idag! 😀 Det här är absolut den bästa dagen i mitt liv! 😀 Fortsätt med din underbara blogg, den inspirerar en verkligen! <3

 77. Med två vattenskador i huset på 4 dagar skulle det vara fantastiskt roligt att få vinna lite choklad så kanske oturen vänder..och allt inte skulle kännas så hopplöst med varken toalett eller garagetak

 78. Skulle bli glad att få lite choklad.. Andra gången nu på en vecka som jag kommer hem efter en kväll på jobbet och tror att jag har en goo chokladbit hemma men ACK.. har ju lyckats lägga den båda gångerna så att mina hund som tydligen har dem längsta tassarna som finns för det fanns ingen choklad kvar =((.. Min sambo fick henne på bild förra veckan när hon käkade upp dem sista bitarna i påsen och lyckades fastna i påsen..

  twilight_gbg@hotmail.com

 79. Jag har en underbar pojkvän. Tyvärr är han inte det minsta romantisk, och för tredje året i rad firade vi alla hjärtans dag utan varken rosor eller choklad. Chokladälskare som jag är blir jag varje år lite besviken. Jag anser att jag förtjänar lite chokladbitar! Nu håller jag alla mina tummar och hoppas att du bjuder mig på lite choklad istället 🙂

 80. Nästa helg kommer min syrra som bor lååångt från mig och vi ska ha en riktigt girls-night med film, MASSA gotter och snack. Att få testa den här nya chokladen skulle vara toppen över iet då vi båda älskar choklad.
  Kläm!

 81. Åh choklad! Har stått i köket sen nio i morse och NU ska jag gå och sova! Har bakat till min ”lilla” tjej som fyller 4 i morgon. Allt från korvbröd till grillningen till gräddtårtor. Go natt & tack för en kanon blogg!

 82. Vilken fantastisk idé! Choklad och tranbär (ja det där med choklad och nötter var ju inte helt nytt men ack så gott!)! Choklad och kvinnor går ihop, jepp men att ha någon anledning till att just jag ska få, nja.. (jag är ju inte så speciell på det viset). Men en sak kan jag säga: Jag ÄLSKAR choklad!!:)

 83. Sitter här och känner mig ensaaam! Killen skulle sova hemma men pga hans dåliga minne glömde han bort att lämna in lite papper så han kunde få tillåtelse att sova hemma. Känns inge kul alls. Nu behöver jag chokla’ för att bli gla’!

 84. Det är nästan uteslutande tjejer som önskat sig choklad så av rena rättviseskäl önskar jag få kakorna.(kvotering! 😉 )

  I övrigt så måste jag ge mig ut och åka 30 mil imorn i snöstormen. Vill helst slippa det, men det göre sig icke. Efter det kan jag behöva lite choklad. Och choklad som gåva eller vinst är helt okej att tugga i sig, det lägger sig inte på magen!

 85. Choklad är inget man nekar! Anledning till varför jag skulle behöva choklad är för att jag.. sällan äter godis, vilket leder till massbegär av oftast choklad. Dessutom är choklad även ett utmärkt lockande medel till att börja plugga (kan man ju alltid hoppas).

 86. Om jag ska summera mina senaste studieveckor så blir det följande: två veckor av laboration (med rejäl övertid – kommer hem allt mellan 6 och 9 på kvällen), labbrapport, redovisning, föreläsningar, tenta, läsa cirka 160 sidor i en av kurslitteraturen och ordna semelbak i korridoren med utbytesstudenter. Sedan tillkommer ju det vanliga sakerna som tvätt, matlagning, städning, sova (runt 6 timmar per natt). Den andra tentan är om en vecka efter ytterligare föreläsningar och labbseminarium. Jag klarar av det men choklad skulle underlätta situationen.

 87. Jag önskar att jag vinner chokladen för att ha något gott att äta på när man är insnöad 😉 & jag älskar att exprementera med ckoklad och göra nya bakverk, pajer m.m Så varför inte testa Cloettas nya? 😉

 88. Vilken ljuvlig tävling! Min motivering till varför jag önskar mig chokladen är att jag under 7 veckor har haft svår smärta i armen på grund av en inklämningsskada i nackkotorna. Detta har varit hemskt och jag har verkligen inte varit rolig att umgås med för min familj. Men denna vecka har behandlingen börjat hjälpa och smärtan avtar. Lycka! Min familj jublar tillsammans med mig och detta är verkligen värt att fira och min familj som har stått ut med mig och stöttat är verkligen värda all choklad i världen. Därför skulle jag vilja bjuda dem på er fina choklad! Trevlig helg! Kram Lotta

 89. dessa har jag inte fått prova så jag vill absolut vara med…

  min motivering är….är så insöad av all snö som bara faller o faller utan någon gräns alls, längtar så efter våren och lite varmare väder

 90. Jag kommer klara det, fullfölja min detox! Inte många som trodde det innan jag började, med tanke på mitt förhållande till choklad. Detta är väl värt att firas, och vad hade inte passat bättre att fira med än rättvisemärkt choklad?

  PS. Tack för en bra blogg, den ger verkligen inspiration!

 91. Jag behöver desperat vinna- har du tittat ut? det finns ingen möjlighet att ta sig till affären för att inhandla lördagsgodiset. Jag kommer vara insnöad med en godissugen 3 åring och en ännu mer godissugen äkta man…ojojoj…:-)

 92. Jaa behövs det nån mer anledning än att det är såå GOTT med choklad… Och är den dessutom rättvisemärkt så är det bara ännu bättre.

 93. Vad kul med en utlottning, och choklad är ju alltid gott! Om jag vinner ska jag försöka pigga upp en vän som mår väldigt dåligt just nu. Det är så många som mår dåligt, trots att vi egentligen har det så bra. Därför tycker jag att det är viktigt att visa sin uppskattning och omtanke, även om choklad bara är choklad står det ändå så mycket bakom!

  Jag vill också säga att jag tycker om din blogg väldigt mycket och att jag hoppas att du fortsätter med det du gör för det inspirerar väldigt mågna!

 94. Står inför många cykelutmaningar under våren och då behövs snabb energi att tillgå och choklad är ett gott och effektivt sätt att få en kick i kroppen 🙂

 95. Hej!
  Jag skulle behöva gå upp i vikt, så att jag orkar lite mer. Att bättra på formen genom att äta choklad låter ju HELT PERFEKT! 😉

 96. Sitter i ett insnöat småland med magen i vägen och väntar på våren.Hoppas verkligen att snön är borta tills 3 juni då bebisen ska komma ut!Lite choklad skulle göra gott både för mig och min figur=)

 97. Har fritidshus på Öland. Älskar Öland och älskar din blogg!
  I detta snökaos som råder här i Småland, ja,bor inte allt för långt ifrån dig 😉 så måste man få trösta sig med nåt gott- Chooooklad!! Så ser med spänning i fram emot att få testa chokladen 😉 Tack för din blogg med massor med tips och godsaker!!

  /Karro

 98. Nu är sportlovet snart slut för barnen och det har varit sjukstuga ihemmmet. Hög feber, och allmän förkylding fortsätter nu med barn nr2. Med choklad som inehåller en massa goda nyttigheter håller jag mig frisk så jag kan fortsätta att sköta om min sjuka familj.

 99. Just nu skulle jag behöva åtminstone en av dina chokladkakor. Hade tänkt att åka till sta´n och titta på lite kläder inför en stor fest nästa helg. Det kan jag glömma totalt…bilarna sitter fast i snödrivorna här utanför och vi är totalt insnöade! Själv tycker jag förstås att pga den anledningen + att jag är en stor chokladälskare gör mig till en värdig vinnare! 😉
  Kramar från Camilla

 100. Många som tävlar, men jag behöver verkligen choklad nu! Älskar choklad 🙂

  1: Totalt kaos hemma, inget kök, ombyggnaden inte klar på ett tag än betyder att jag inte kan baka (eller laga mat ens!)

  2: Jättemycket på jobbet, och vet inte om jag får förlängt efter 31/3.

  3: Snö och försenade tåg som betyder mindre tid med familjen.

  4: Svärmor opererad för cancer igen, den här gången togs 2 tumörer på levern och hela tjocktarmen bort i tisdags. Hoppas att det blir bra nu.

 101. Efter en riktigt tuff höst och vinter känslomässigt, som aldrig verkar ta slut. Skulle god choklad vara fint att unna sig. Man blir ju lycklig av choklad sägs det. Och lite lycka skulle jag verkligen behöva just nu!!!

 102. Just nu håller jag på och kämpar med att få igång min magisteruppsats och exjobb. Förra veckan förstördes allt jobb jag hittils hade gjort av företaget som jag ska jobba åt vilket gjorde att jag har fått tänka om helt och kasta det jag hittils gjort på uppsatsen. Lite choklad skulle pigga upp mig och göra arbetet lite lättare.

 103. Jag har egentligen ingen som helst anledning till att BEHÖVA någon choklad…. Det skulle väl i så fall vara att lindra deppigheten över att våren förlängdes med ytterligare flera veckor efter det senaste dygnets snöande 😉

 104. Jag vill gärna vara med och tävla om dessa godbitar! Denna ”våren” har startat ganska tufft med mycket skola, jobb och inte minst – snö! Så lite choklad hade piggat upp 🙂 Tack för en fin blogg.

 105. Jag skulle gärna vinna en chokladkaka för att jag känner att jag behöver få njuta samt äta upp mig lite efter inte bara en, utan två omgångar kräksjukan på en månad! Man vill ju inte riskera att ja för lite socker och fett i kroppen ;D

 106. Jag skulle gärna ta emot dessa chokladkakor med öppna armar,det är bara för mycket på jobbet just nu plus att jag däckat i en infektion så här lagomt till helgen så min kropp säger JAAAA till en riktig chokladfrossa!:)
  Tack för många bra recept,det senaste som testades är kyckling stroganoff=tummen upp!

 107. Underbar blogg!!!
  ååååååå choklad, ge mig snälla 🙂
  Har haft värsta perioden någonsin med lill tjejen snart 4 år som haft, kräksjuka, feber, frisk en dag, feber igen, astma, öroninflammation och halsfluss. Ja det är väl det vi hunnit med hittils i år… och när lillebror föddes, visserligen i augusti, blev jag sjuk dagen efter, lunginflammation och hög feber i 2 veckor. Jag måste varit mkt ond 🙁 Nu ser jag fram emot en varm vår och framförallt friska barn tack!

 108. Efter en fortsatt lyckad viktnedgång som snart har nått sitt mål skulle lite choklad som belöning sitta fint. Något måste man ju unna sig på lördagar, men ingen annan dag! 🙂

 109. Jag har haft en omtenta idag,inlämningsuppgift imorgon,börjar fem veckors praktik på måndag, sen tenta igen på lördag!! Läser till sjuksköterska och jag vet att choklad inte klassas som medicin men de borde det göra!:) Känner att jag behöver all energi jag kan få nu, för jag börjar gå på tomvarv!:) Sen att det är rättvisemärkt gör det bara bättre!:)

 110. När jag godisbegäret vill mätta
  Är valen lätta
  Jag tar det rätta
  Fyra Cloetta

  Hoppas på turen
  Då skippar jag bantningskuren
  Tycker fktiskt jag kan få vinna
  Jag är ju bäst på att rimma *S*..

  Önskar er en skön helg

 111. Efter ett tufft år, både ekonomiskt och känslomässigt, kände jag att det var på väg att vända, då fick man nästa bakslag med månaders väntetid innan a-kassan kommer igång. Det kämpas på alla sätt och vis.

  Så jag tycker nog att jag skulle kunna förtjäna ett eller annat choklad att pigga upp allt det grå med. :/

  Tack för en superblogg och tack för ditt svar! 🙂

 112. Jag har beräknad förlossning om 8 dagar å det sägs ibland att en förlossning rent fysiskt kan jämföras med ett maratonlopp. Jag tror jag kan vara i mycket stort behov av chocklad för att få tillräckligt med energi. Att den är ekologiskt är ju bara ännu bättre kick 🙂

  Ha en bra helg!

 113. Är gravid med tredje barnet och efter en lång period av illamående längtar jag nu efter att kunna äta igen. Gärna choklad! 😉
  Fantastiakt fin blogg! 🙂
  Önskar en fin helg!

 114. Jag hade velat vinna för att jag klarade ett jättestort prov igår. Jag saknade ett betyg från grundskolan som jag fick göra en tenta på under två veckor. Två terminer på två veckor. Är så himla glad!! Äntligen fick jag LITE framgång efter all motgång jag har haft tills nu. Jag svävar nästan på moln :). Sen hoppas jag också på att jag vinner eftersom jag är en trogen läsare av din blogg. Men jag är urdålig på att kommentera :$. hihi, hoppas på bättre lycka denna gång än alla hjärtans dag. Kram! 🙂

 115. Jag är en sån som alltid provar när det kommer nya smaker på olika saker, och då framförallt sötsaker. Nu har jag dock beslutat mig för att inte köpa godis eftersom det känns som en onödig utgift på ett litet studiebidrag. Har gått förbi dessa i affären flera gånger men hållit mig från att köpa, men skulle jag däremot bli bjuden på dem skulle jag njuta i fulla drag!

 116. Jag äter just nu enligt GI-principen, men behöver hitta en bra anledning till att unna mig något gott. Vilken anledning vore bättre än att jag vunnit choklad, och att den hamnat i min brevlåda? Jag skulle verkligen verkligen njuta. I väntan på vinsten knaprar jag vidare på sellerin!

 117. Om två veckor kommer min bror hem från en längre vistelse i USA och det enda han hävdar att han har saknat (förutom sin kära syster såklart..) under resan är gott godis i allmänhet och svensk mjölkchoklad i synnerhet. Så vad vore mer passande än att kunna möta honom på Arlanda med inte bara en, utan fyra, chokladkakor?

 118. Är själv allergisk mot nötter, men skulle vilja vinna för att bjuda mina barn och sambo. Mjölkchokladen kan jag behhålla för mig själv.

 119. Jag har just blivit singel… Om några månader slutar min utbildning, ska flytta till en ny stad långt ”hemifrån” och börja ett nytt liv med nytt/nya jobb och träffa nya människor! Känner mig så nyfiken på livet just nu!
  Men ända tränger sig ensamheten på ibland som nybliven singel, så vad piggar upp i vinter kalla sverige? -Choklad!
  Lycka till alla! 🙂

 120. Den största anledningen till att jag skulle behöva lite extra choklad just nu är ärligt talat att jag just nu hör få klirr i min kassa och därmed inte kan unna mig godsaker. Sa idag när jag satt och lagade mina jeans för andra gången ”ja, så här är det att vara student”. Så denna tävling kom riktigt lägligt om jag skulle lyckas vinna. En chokladälskare som inte kan unna sig en chokladbit utan att övriga budgeten riskerar att havrera tycker jag är anledning nog så jag slutar nog motiveringen här. Nu är det bara att hålla tummarna ännu hårdare (om möjligt) än sist!:)

 121. Det är så synd om mig, har fått tre förkylningar på rad så jag känner att jag behöver lite tröst.Lovar att motionera bort kalorierna när jag blir frisk sedan….

 122. Har sedan december månad (innan julafton!) blivit beordrad av läkare att inte äta godis, choklad m.m. fram tills februari/mars. Nästa vecka ska jag äntligen till läkaren där de ska ta lite tester, och efter det får jag äntligen äta CHOKLAD! Har varit utan socker under hela julafton och tycker att jag förtjänar en bit rättvisemärkt choklad! Har dessutom en tenta nästa vecka och jag pluggar globala studier, dvs. ännu mer passande med rättvisemärkt choklad! 😉

 123. Varför vill jag vinna choklad?
  Därför att jag älskar att krypa upp i soffhörnet med en god kopp te och en bit choklad. Efter en tuff arbetsvecka och efter att ha skottat snö från dörrar och tak under hela dagen är det bara det jag längtar efter just nu…

 124. Är det ens någon idé att försöka? För jag är ju precis som många andra en chokladsugen tjej behöver höja temperaturen i snöyran.

 125. Ligger just nu nerbäddad i soffan med feber och är dunderförkyld =( Så känner att lite mumsig choklad hade muntrat upp mig lite =)

 126. 3 barn under 2 1/2år! Thea 2 år och tvillingarna Tim och Ville 8 mån.
  Helt underbart men Väldigt jobbigt just nu när alla barn är sjuka samtidigt.Jag känner mig väl värd ett par chokladkakor efter att ha drivit denna sjukstuga 🙂
  Tack för all inspiration!

 127. Vill gärna vinna lite choklad. Sitter här och har en månad till förlossning med foglossning och en förkylning som inte vill släppa. Så jag skulle behöva lite pepping i form av choklad!

 128. Så varför skulle jag behöva choklad? Jo därför att jag tog mig in på förstaplatsen i hopptävlingen som jag medverkade på idag :D. Skulle inte vara dumt att få lite choklad att fira den segern med!

 129. Alla andra verkar så deprimerade om man ska tro kommentarer här och vill därför vinna chokladen. Jag själv mår så bra det bara går, men vill gärna ha choklad att dela med mig av till vänner som har det jobbigt i vintermörkret

 130. Jag vill väldigt gärna vinna lite choklad, då kan jag bjuda min fru som älskar choklad..ja även jag är en chokladälskare.

  Mvh Håkan Sandberg

 131. Är gravid.. 6 veckor gången och jag vet verkligen inte vad jag ska göra..
  Blir det abort- behöver jag tröst!
  Blir det att behålla – behöver jag fira!

  I vilken än det blir så är choklad en självklar ingredigens och att prova nått nytt, det kanske avgör?

 132. Chokladen ser grymt god ut. Harlig tavling. Tycker att jag vore valfortjant att vinna lite choklad eftersom jag bor utomlands….vore fint att ha lite svensk choklad som vantar nar jag kommer tillbaka till Sverige nasta gang. 😉

  Halsningar Jenny fran Wales

 133. Vill vinna god chocklad till min kära man som är underbar och ser till att vi överlever. Jag blev uppsagd i veckan och han kan behöva lite choklad så mycket som han nu måste arbeta extra…

 134. Åhh, jag vill vinna för att jag är gravid och när jag just såg bilden på alla choklad blev jag riktigt sugen! Maken är ej hemma och ute är det snöstorm…..vilket chokladsug man fick!

 135. Har inte sett dessa chokladkakor någonstans där jag bor; så är jättesugen på att testa dessa. All heder åt cloetta som väljer att rättvisemärka några i sortimentet iallafall. Hoppas fler tillverkare tar till sig detta!

 136. För att jag helt enkelt älskar choklad! 🙂 & sen ska jag faktiskt flytta den 1 mars & bjuda flytthjälpen på en bit eller två vore inte helt fel, hihi.

 137. Idag har jag:
  1. Fastnat med bilen i en snövall i en korsning
  2. Skottat garageuppfarten och hustaket
  3. Sett plogbilen ploga igen garageuppfarten så att jag behövde skotta den igen (inget ont om plogbilen dock, men det blev en hel del extrajobb)
  Jag behöver lite uppmuntran i form av att veta att det är god choklad på väg hem till mig för att orka med fortsättningen på snöhanteringen 🙂 (plus att jag dessutom ääälskar choklad!)

 138. Åh, jag kan uppdatera min tidigare kommentar med att de ska operera bort BÅDA mina bröst om ett par månader. Det borde väl vara värt lite choklad, i alla fall en liiiten ynka chokladkaka! 😉

 139. Ja efter massa jobbigt i vårt liv just nu kan man behöva lite gott. Maken har genom gått en stor operation så han är nu helt döv på en sida.
  Bägge bilarna har gått sönder.
  Csn strular så vart utan pengar sen nov.

  Och då ja pluggar och skriver en stor uppsats så behöver jag något att unna mig mellan då jag skriver för att bli godkänd
  Och något som lyser upp för all denna trista snön som aldrig slutar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..