ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dagen började iallafall bra…

/

Ja, som sagt, dagen började iallafall bra. Skulle ha en ledig dag o tänkt åka till pulkabacken med Joline. Men vilket jädrans oväder. Åkte ner till stan för att handla lite mat iallafall. Hämtade upp lillsyrran också som skulle me hem. In på Hemköp, och ut med tre stora påsar & en säck hundmat. Snön blåste och yrde så hela bilen hade snöat igen på den lilla stund vi var inne i affären. Ute på parkeringen så halkade jag väl på en isfläck och slog dit ordentligt! Upp på benen snabbt som sjutton, bara lite ont i handleden först…

Efter vi satt oss i bilen börja de värka som knivar å jag fick inte om nycklen i låset ens. Lillsyrran fick sköta växelspaken å jag körde så gott de gick. Fy ända in i månskenet va de började tokvärka efter bara en liten bit. Å sjukhusskräck som jag har så fick hon övertala mig att åka upp på vårdcentralen och iallafall visa upp handen. Dom tittade bara lite snabbt genom receptionsluckan å sa att jag får nog åka in till Kalmar för röntgen…

ÅHHHH!! Hela bilen full med mat och absolut inget tilltalande väder att köra bil i så långt. Å dessutom sitta resten av dan på akuten å vänta å vänta… Bestämde mig iallafall för att köra hem först, in med maten, på med lite torra kläder, byta skor osv osv… När vi sen väl körde hemifrån möter vi plogbilen på vår lilla bygata, jag kör in mot kanten men lyckas ändå bli påkörd av den… Ska oturen inte va tillräcklig liksom? Nåja, det blev inget på bilen, tack vare att mina däck stod vridna lite utåt så vad de där han tog i.

Efter 4 timmar på akuten kom vi iallfall äntligen hem igen! Jodå, tack bra! 🙂
Brutet båtben & strålben i hand/arm och gips på de! För första gången i mitt liv har jag brutit nånting och fått gipsa. De kunde ju va värre visserligen, brytit benet, eller en fot hade ju varit tusen gånger besvärligare! :-/

Nu känner jag mig duktigt handikappad, bara sätta upp håret, dra upp byxorna, allt blev plötsligt väldigt besvärligt och ont gör de! Värker å sticker, å fingrarna är svullna som prinskorvar… Imorgon är visst en ny dag! Den ser jag fram emot att träffa nu kan jag säga! Sjukskriven i 2 v till att börja med å sen ny röntgen och ev. gips i 2 mån efter det… *suck*

Jo, jag kan väl laga mat behjälpligt iallafall så lite recept kommer ni inte undan. Nu har jag suttit å skrivit allt detta med pekfingervalsen, det tog sin lilla stund! Må nu så gott allihopa därute å va rädda om er i halkan!

Kramar från mig…

55
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00