ANNONS

Tunnbrödsklämmor

/
tunnbrödssnittar

Hej på er! Jag flikar in lite som hastigast eftersom jag är på jobbet nu, men måste ge er ett supergott tips på dessa goda tunnbrödsklämmor! Passar perfekt till buffén, kvällsgott, sena vickningen, drinktilltugg osv osv. TRE ingredienser är allt som krävs och stor variationsmöjlighet!

Du behöver :
Mjukt tunnbröd (Polarbröd; Sarek är helt klart bäst)
Färskost
Rökt pålägg

GÖR SÅHÄR :
Bred färskost över hela tunnbrödet, lägg på sex skivor rökt kött och rulla ihop från långsidan. Slå in rullen i plastfolié och förvara i kylskåp. Skär upp rullen precis före servering. 10st snittar/rulle.

Mitt favoritpålägg är färskost pepparrot och hamburgerkött. Variera mellan olika sorters ost och pålägg. Detta är så busenkelt och så gott! 🙂

tunnbröd
tunnbrödsrullar1
tunnbrödsklämma
19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00