Gino Efterrätt

gino_efterrätt

En gammal 80-tals klassiker som jag tycker behöver dammas av lite! En väldigt fräsch efterrätt med chokladgratinerad frukt i ugn. Enkel att svänga ihop och frukterna får man variera efter säsong. En sommar hit är självklart färska jordgubbar, kiwi och banan. Här har jag däremot valt lite mer exotiska frukter. Riv över vit choklad och in i ugnen 5-6 min. Servera tillsammans med glass!

Det här behöver du :
1 ananas
1 mango
3 kiwi
1 passionsfrukt
Vit choklad

Tillbehör :
Glass

GÖR SÅHÄR :
Skala och skär frukten i bitar. Riv över valfri mängd vit choklad. Gratinera i ugn på högsta värmen i 5-6 min tills choklad smält, passa så det inte blir bränt. Servera med glass!

gino_frukt

gino_dessert

gino_recept

 1. Hej hej! Följer din blogg med jämna mellanrum. Man blir alltid lika inspirerad av dig =)
  Jag vet ju att du och din man är förtjusta av raggarlivet så jag undrar om ni fått upp ögonen för The Playtones som gick vidare från förra veckans Dansbandskampen? = ) Jag är stolt dotter till trummisen och tänkte därför tipsa er om de. Jag hoppas ni kan njuta av deras musik precis som jag med så många andra gör =) För att provlyssna går du in på http://www.theplaytones.se
  Ha en fortsatt bra dag!=) Kram

 2. Trodde jag var ensam om att inte ha smakat Gino.

 3. Lina skriver:

  Åhhhh! Älskar GINO! Så gott & enkelt.

 4. Tro´t eller ej men jag har faktiskt aldrig testat detta!!! :O
  Pinsamt nästan…..men nu MÅSTE jag ju testa!

 5. Fräscht, sött och gott!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..