ANNONS

Gino Efterrätt

/
gino_efterrätt

En gammal 80-tals klassiker som jag tycker behöver dammas av lite! En väldigt fräsch efterrätt med chokladgratinerad frukt i ugn. Enkel att svänga ihop och frukterna får man variera efter säsong. En sommar hit är självklart färska jordgubbar, kiwi och banan. Här har jag däremot valt lite mer exotiska frukter. Riv över vit choklad och in i ugnen 5-6 min. Servera tillsammans med glass!

Det här behöver du :
1 ananas
1 mango
3 kiwi
1 passionsfrukt
Vit choklad

Tillbehör :
Glass

GÖR SÅHÄR :
Skala och skär frukten i bitar. Riv över valfri mängd vit choklad. Gratinera i ugn på högsta värmen i 5-6 min tills choklad smält, passa så det inte blir bränt. Servera med glass!

gino_frukt
gino_dessert
gino_recept
12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00