ANNONS

Kryddburken fanclub ;-)

/

Gokväll mina kära läsare!
Vill bara blinka lite med en nyhet jag har! 😉

Nu kan du ”bli ett fan” av Kryddburken på Facebook. där hittar du lite bilder från mitt kök, div. uppdateringar med tips och förslag. Ställ gärna frågor eller kom med ris, ros, önskemål etc etc… Ladda gärna upp egna bilder från recept du lagat från Kryddburken, skriv en liten presentation om dig själv eller bara ”bli ett fan” och kom in bakom kulisserna till Kryddburken! 🙂

kryddburken_facebook

Klicka här för att besöka Kryddburken på facebook >>

Välkommen att joina Kryddburken på Facebook!
(Det är många läsare som redan följer mig ”privat” på facebook, och ni som inte följer mig privat får gärna göra det också! 🙂 )

Trevlig helg på er alla!

Uppdaterat 6 dec : Ni är flitiga i min fanclub! Redan över 250 st!!

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00