ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kryddburken fanclub ;-)

/

Gokväll mina kära läsare!
Vill bara blinka lite med en nyhet jag har! 😉

Nu kan du ”bli ett fan” av Kryddburken på Facebook. där hittar du lite bilder från mitt kök, div. uppdateringar med tips och förslag. Ställ gärna frågor eller kom med ris, ros, önskemål etc etc… Ladda gärna upp egna bilder från recept du lagat från Kryddburken, skriv en liten presentation om dig själv eller bara ”bli ett fan” och kom in bakom kulisserna till Kryddburken! 🙂

Klicka här för att besöka Kryddburken på facebook >>

Välkommen att joina Kryddburken på Facebook!
(Det är många läsare som redan följer mig ”privat” på facebook, och ni som inte följer mig privat får gärna göra det också! 🙂 )

Trevlig helg på er alla!

Uppdaterat 6 dec : Ni är flitiga i min fanclub! Redan över 250 st!!

9
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00