ANNONS

Första Advent

/

pepparkakshus

Första advent idag! Det närmar sig julen med stormsteg och det är sååå härligt tycker jag! Jag älskar julen och allt runomkring! Allt pyssel å pynt, allt julstökande, alla förberedelser, julklappar, julgodis och allt stök & bak i köket! Nu är min tid äntligen här!! Hoppas ni alla haft en härlig helg och trevlig 1:a advent! Har spritsat det första pepparkakshuset i år, men är inte riktigt hundra nöjd då jag inte har nån spritspåse som passar till mina allra minsta tyllar, måste införskaffa till nästa hus iallafall! Det är bra mycket roligare att spritsa ”smått” än att spritsa stort… Julbekymmer på hög nivå! 😉

första_advent

Fönsterna putsade, julgardinerna uppe, julstakarna & lite annat smått och gott!

adventljusstake

Här är Joline hemmabygge-julstake! Första ljuset är tänt! 🙂

pepparkaksdeg

Ja just de, pepparkaksbak brukar höra första advent till här hemma! Barnen har bakat pepparkakor dessa helger ändå sen dom var pyttesmå, och även i år såklart! Det doftar helt ljuvlig gott av alla goda pepparkakskryddor! Recept på pepparkaksdegen hittar ni här >>

pepparkakasbak_1

Joline & Max i full gång!

pepparkaksbak_2

Koncentrationen är hög! 🙂

pepparkakor

Och här blev resultatet, nygräddade hembakade peppisar tillverkade av välidgt små & finurliga barnafingrar! 😉

köksfönster

Pepparkakshuset står på sin plats i köksfönstret! Och fler ska de bli!
Fler pepparkakshus här >>

31
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00