ANNONS

Kryddburken är nominerad i år igen! :-)

/

Matbloggspriset-annons-440x220-3

Oj vilken överraskning!
Jag är så glad!!

Ett par av mina kära bloggläsare har just påminnt mig om det senaste nytt! Vilken koll ni har alltså! 🙂  Jag är EN av de 11 st som nominerats till matbloggspriset 2009!

Tack ska ni ha, nu kan jag inte sova bara därför… 😉 
År 2008 blev jag också utvald bland 10st nominerade till matbloggspriset, men där tog Pain de Martin hem priset med sin surdegs-blogg i all ära! I år är det dags igen! (tiden går fort när man har roligt) Jag är jätteglad att ni som nominerat mig, tänkt och tyckt till, valde just min matblogg! Det värmer i hjärtat! Tack alla ni som röstade på mig! Men framförallt TACK för att ni tycker om min ”Kryddburk”, TACK för att ni finns här i ur & skur, TACK för att ni alltid hänger med, TACK för er otroliga respons och TACK för att ni är ni!  Stor kram till alla er som vandrat bland mina recept år ut och år in, dag ut och dag in…

Veteraner som nykomlingar, alla är ni välkomna hit! Det är NI som betyder MEST och ger mig motivation! Inget pris i världen är värt mer än det ni är värt för MIG!

Superkul och jättenervöst! Nu önskar jag alla mina medtävlande ALL LYCKA TILL!!! 🙂

Kära Matbloggare; Mina goda ”grannar”, ni är guld värda, för våra trogna läsare och för dom oinvigda i mat-träsket!  Låt oss tillföra en gnutta ”sunt mat-tänk” i recepten, en matsked tålamod, en nypa ”timing” och planering och en hejdundrandes inspiration, det är ju det vi är till för! Och med just dom ingredienserna kommer man väldigt långt! Hejja hejja! Må bäste man/kvinna vinna!

Här är listan på juryns nominerade :

http://www.smaskens.nu/
http://rebeccabakar.blogspot.com/
http://www.pickipicki.se/
http://www.njutmaten.blogspot.com/
http://matplatsen.org/
http://kryddburken.se/
http://kaffekokarkokboken.blogg.se/
http://ettlingon.se/
http://www.upplevmat.se/
http://gittosmat.taffel.se/
http://jenniferspratly.wordpress.com/

28
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00