IKEA entréavgift 500kr???

Det kostar 500kr att bara GÅ IGENOM Ikea nuförtiden! Jag lovar! 😉 Jag blev väldigt förvånad själv måste jag säga, det har aaaaldrig hänt förr?!? Vi åkte dit och jag skulle absolut inte ”ha nåt”, inget speciellt, bara titta å så… Men döm om min förvåning när jag gått förbi kassorna och vagnen var fylld av olika röda prylar och i handen håller jag ett kvitto på 500kr?? Fattar ingenting?! Fler som varit ute för detta??

julpynt

Kunde inte låta bli, kunde inte…

julpyssel

Julrött bastsnöre, hjärtan, tomtar, värmeljushållare, bakunderlägg…

pepparkaksformar

PEPPARKAKSFORMAR!! Vem av alla i matbloggarskaran kommer bli först ut detta år med pepparkaksdeg tro??! Vickan; E du på hugget? Du verkar ju fastnat i allt sockerbagande?! 🙂

doftpåse

Små söta doftpåsar! Kan inte påstå annat än att jag verkligen längtar till julen!! Jag älskar julen! Traditionen, allt pyssel, bakande & fejjande i köket med framförallt stämmningen!

Bild 017

Joline & jag har påbörjat årets julkransar, vi skyller på All-helgona helgen då vi även ska med en krans till graven, men herregud va roligt det är!!

Bild 024

Grankransen har jag gjort till ytterdörren. Har en vision i bakhuvudet, dekorerad med buntade kanelstänger, mini-pepparkaksformar och tomtar… Vi får se, dom ligger på farstubron än sålänge, imorgon fortsätter vi med att dekorera dom!

joline

Joline älskar allt vad pyssel heter och hon håller här på med sin egen krans med nypon och kottar! Ståltråden är vass dock! 😉

 1. Lina skriver:

  Ha ha !!

  Händer mig hela tiden!

 2. Therese skriver:

  Ja visst är det konstigt hur det kan bli ibland.
  Ge mig den på att det är en liten djävul som slänger ned prylarna i vagnen, för inte skulle jag ha nått, nä inte då..
  Ha en fortsatt trevlig söndag

 3. Jag var dit igår och blev ett par tusenlappar fattigare … men kul var det 🙂

 4. Jag säger som Vilda: entréavgift vill IKEA aldrig ha, men betalt för att komma ut varje gång.

  Har också köpt pepparkaksformarna.

 5. hahaha du är nog inte helt fel ute 😉 nöp i färdig deg i affären redan i veckan men bestämde mig för att baka egen i år. Har du nåt gott recept att tipsa om??

  Blir IKEA för oss i helgen oxå, lär bli några kassar.. 🙂

  Ha en mysig kväll!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..