ANNONS

IKEA entréavgift 500kr???

/

Det kostar 500kr att bara GÅ IGENOM Ikea nuförtiden! Jag lovar! 😉 Jag blev väldigt förvånad själv måste jag säga, det har aaaaldrig hänt förr?!? Vi åkte dit och jag skulle absolut inte ”ha nåt”, inget speciellt, bara titta å så… Men döm om min förvåning när jag gått förbi kassorna och vagnen var fylld av olika röda prylar och i handen håller jag ett kvitto på 500kr?? Fattar ingenting?! Fler som varit ute för detta??

julpynt

Kunde inte låta bli, kunde inte…

julpyssel

Julrött bastsnöre, hjärtan, tomtar, värmeljushållare, bakunderlägg…

pepparkaksformar

PEPPARKAKSFORMAR!! Vem av alla i matbloggarskaran kommer bli först ut detta år med pepparkaksdeg tro??! Vickan; E du på hugget? Du verkar ju fastnat i allt sockerbagande?! 🙂

doftpåse

Små söta doftpåsar! Kan inte påstå annat än att jag verkligen längtar till julen!! Jag älskar julen! Traditionen, allt pyssel, bakande & fejjande i köket med framförallt stämmningen!

Bild 017

Joline & jag har påbörjat årets julkransar, vi skyller på All-helgona helgen då vi även ska med en krans till graven, men herregud va roligt det är!!

Bild 024

Grankransen har jag gjort till ytterdörren. Har en vision i bakhuvudet, dekorerad med buntade kanelstänger, mini-pepparkaksformar och tomtar… Vi får se, dom ligger på farstubron än sålänge, imorgon fortsätter vi med att dekorera dom!

joline

Joline älskar allt vad pyssel heter och hon håller här på med sin egen krans med nypon och kottar! Ståltråden är vass dock! 😉

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00