ANNONS

Quorn Lasagne

/

quorn_lasagne

Fick ett par varucheckar på olika Quornprodukter för en tid sen! Allt ifrån färs, filéer, bitar och som här lasagne! I frysen ligger två påsar quornbitar som jag har tänkt göra burritos av i tortillabröd. Men idag till lunch tog jag upp lasagnen till mig och Nicke att dela på! Är alltid lite skeptiskt till såna här ”värma-i-micron-rätter” så jag slog på ugnen och tänkte att det blir nog bättre så! 200 grader i 45 min för en ynka liten pytteform… Jaja…

Mmm… Jag är väl inte helt överväldigt förstås. Lasagne för mig är en krämig variant med mycket fyllning av färs och bechamelsås! Och lasagneplattorna ska inte va svampiga utan fortfarande ha lite tuggmotstånd! Allt detta saknade den här rätten…

Bechamelsåsen måste dom ha missat i receptet, för det var mer en känsla av överkokt pasta med vattnig köttfärssås med en konstigt bismak av gamla konserverade tomater… Quornfärsen är dock vädligt lik fläskfärsen i konsistens och smak, men då kan jag lika gärna använda vanlig färs och inte svampfärs! Maken tyckte den var helt okej, ”den smakar ju inte hemmagjord lasagne liksom, men sånt som man får på ett billigt lunchställe typ”! Jag är glad jag gjorde en sallad till som fick mätta lite mer!

quorn

Qourn, tillhör skaran av livsmedel som jag aldrig plockar ner i kundvagnen…
Och kommer nog inte att göra i framtiden heller!

rakostsallad

En mustig råkostsallad är alltid gott till lasagne!
Blandadsallad + rivna morötter + groddar!

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00