ANNONS

Chokladkakor med chokladmousse

/

chocolate_lindts

Oj säger jag bara!! Det här var smarrigt! För en tid sedan fick jag tre chokladkakor från Lindts för provsmakning, och jag som aldrig varit någon chokladkonsument av just Lindts choklad kommer nu att bl idet! 🙂 Nya chokladkakor med fyllning av mjuk, luftig chokladmousse! Jag är inte så förtjust i de mörka chokladerna dock men detta var något extra! Kvalitén känns onekligen lyxig när man öppnar kakan i prassligt tunt folie. Tjocka höga bitar av choklad och jag provsmakar genast! Biten smälter försvinnande gott i munnen, fyllig, söt och krämig! De smaker jag fick prova var Noir, Lait och Noisette! Läs mer om dessa nya kakor på Lindts hemsida. Min favorit bland dessa tre blev onekligen Noisette.

lindts_chocolate

Lindts Mousse au chocolate, Lait.

chokladkaka

Idén med chokladmousse i en chokladkaka tycker jag var riktigt slående! Mer sånt här Lindts!

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00