ANNONS

Nya tacokryddor från Santa Maria

/

santa_maria_kryddmix

Härligt, idag kom det lite nya kryddmixer från Santa Maria. Tacomixer som inte alls verkar tokiga! Taco Spice Mix till FISK till exempel, med lime & chili! Helt underbart ju, skulle passat bra till gårdagens inlägg med min tacofisk. Och så har vi Explosion – extra hot! Den tillhör mannen direkt känner jag! 🙂 Mexican garden däremot, låter spännande med en massa örtkryddor. Basilika, korinader, persilja, mynta & chili! Den ser jag fram emot att prova! Återkommer med smakbetyg!

Läs fler inlägg om Santa Marias kryddmixer :
Sortiment Red Fushion

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00