ANNONS

En kopp te, tack!

/

temuggar

En kopp te tack!! Det är precis vad jag behöver just nu! Skönt för halsen och värmande för feberfrossan… Fick lite prover från Mighty Leaf Tea för en tid sedan och nu passade det bra att testa dessa tesorter! Mighty Leaf ska ju vara känd för sin kvalité och dessa tepåsar ses som lite mer exklusiva. Just påsarnas utseende med flätad tråd & mer tygkänsla än papper över själva påsen gör att det känns lite extra lyxigt! Det svarta teet är lite grövre i strukturen och inte alls sådär pulveriserat som de klassiska Early Grey påsarna från Lipton. Ja, smakbetygen då! Det första teet, vanilj smakar just vanilj och föll mig inte direkt i smaken, mäktig på något sätt och efter några munnar så var jag urless på den smaken! Choklad/Mint däremot var en höjdare! Kraftig smak av mint och chokladen en aning bara, inte för mycket utan helt lagom! Väl värt att prova!

mighty_leaf

Läs mer om tesorterna på Mighty Leaf.

tesorter

indiska

Vad har ni för favoritte? Personligen så är jag väldigt svag för svart löste om jag får tag på min absoluta favoritsort… Rabarber/Grädde. Det är urgott! 🙂

26
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00