ANNONS

Måla om huset…

/

hus5

(Entrén, verandan på framsidan, en sen kväll vid grillen. Här är höger del av verandan målad. Andra halvan och dörr/fönsterfoder är kvar… Barnrummens fönster mor framsidan! Joline till vänster & Max till höger) Ja, ett helt ”off topic” inlägg här på Kryddburken! Bara utifall ni undrar vad jag pysslar med… Målar hus! Precis, det absolut roligaste man kan tänka sig på semestern… eller inte! Nu är det klart iallfall och det blir sååå fint! Känns som ett helt nytt hus igen! Man njuter verkligen av varje liten åsyn när man vet att man stått där bräda för bräda och målat även sig själv i polkagrisens två färger! Nu är det klart, nu är det gjort och tack och lov för det! 🙂 Jag har två dagar kvar på semestern och i helgen ska jag verkligen bara njuta med familjen varje sekund! Hoppas ni alla har det bra! Snart ramlar det in lite fler recept! Här kommer dock ett litet urval av diverse bilder från vår gård den senaste veckan! Håll tillgodo sålänge, obs alla bilder är inte av bästa kvalité det är både systemkamera och mobilkamera blandat! 😉

husmalning

Såhär har det sett ut när vi varit nöjda för dagen! Och både färgburkar och penslar väntar glatt på en nästa morgon! 🙂

hus4

Husväggen mot väst! Badrumsfönster, hall, och ett av köksfönsterna!

hus2

Kökfönstret där vi har vårt köksbord!

hus3

Södervägg!

vedbod

Oppss… Här var det inte målat… Vedbon med några år på nacken som lever sitt eget liv får sig kanske ett spann med falu i år om det vill sig väl! Men charm har den iallafall! Och full av spindlar me! 🙂

vattenpump

Säkerligen lika gammal vattenpump pryder vår baksida! Vacker som tusan tycker jag personligen!

boerboel_dalton

Och här har vi vår egen lilla (??) best! I säkert förvar i koppel dock! En svans i hans kaliber skulle kunna måla om huset både en och två gånger, men då med väldigt säregen design! Och som vanligt så vill han inte alls titta in i kameran! 😉 Förvånad? Fler bilder på Dalton i min andra blogg >>

katt_alfred

Alfred som börjar bli stor sitter i Jolines knä!

vita_vinbar

Vinbärsbusken med vita vinbär är fin, full av bär och växer så det knakar! Tack för det Dalton! 😉 Det blir dessvärre ingen vinbärssaft på dessa faktiskt!?!

hasselnotter

Hasselnötterna är stora och fina i år! Jag har plockat tidigare år och förvarat mörkt och svalt fram till jul men det resulterar ändå bara i tomma skal…? Kanske ska man knäcka nötterna när de är såhär gröna och SEN torka…. Nån som har en idé?

sommaren09

Sommarblomster…

sommar09

Även äppelskörden kommer bli riktigt fin till hösten!

tomatplanta

Joline fick hem en liten tomatplanta i en halv mjölkförpackning i juni när skolan slutade. Nu är plantat 1,5 meter hög och har fina små gröna tomater hängandes här och där!

kanin_evert

Och här har vi Alfred & Evert som bekantar sig med varann! Bortse lite från Everts frisyr, han är inte så bildskön för tillfället då han fäller… 😀

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00