Shoppat lite till köket idag…

jordgubbar_form

Idag har barnen och jag verkligen haft en heldag på andra sidan bron! Solen var inte fullt så jobbigt som igår och lite molnigt faktiskt så vi passade på att gå lite i affärer! Citrygross är ett måste när jag åker till Kalmar och likaså Rusta, jag hade lovat barnen lite nya uteleksaker och badgrejer och det fanns det gott om på Rusta! På Citrygross däremot, mitt smultronställe i Kalmar skulle jag kunna gå i timmar bland alla hyllmeter och bara spana in spännande burkar, kryddor och allt annat spännande kulinariskt som inte finns på mitt vanliga Hemköp, det är hur kul som helst!

Med mig hem… Zetas pasta och lite goda tomatsåser från Mutti. Likaså randiga rullrån till glass, några burkar Harissa, äkta majsmjöl från Brasno, några goda stenugnsbakade limpor, en ny gunga till barnen, en uppblåsbar sköldpadda till poolen, och dessa små miniatyrformar som jag inte kunde motstå! Visst är dom gulliga! Jag älskar svart porslin och har dom dessutom prickar blir jag ännu gladare! Den röda former överst såg jag jordgubbar i redan i affären så den slank med av bara farten! 😀

sma_formar

Svart och prickigt… Hur gulliga som helst! Lite Rock a billy känsla minsann! 🙂

miniform

Vad kan man tänka sig göma i en sån här liten minigryta?
 
prickig_form

En annan söt liten form!  Skulle ha köpt två eller fler av dessa minityrer kom jag på nu… Man kan ju använda dom som små en-portionsformar till te x. gratäng…
 

prickigt

Trevlig kväll på er allihopa! OBS, ikväll är sista avsnittet av Hells Kitchen också, ni missar väl inte finalen kl. 21:00 på 3:an!

 1. Nina skriver:

  Jättegulliga formar! =)

 2. Vad mycket fina grejer du har hittat! Det är så kul att köpa nya fina grejer till köket.

 3. Men vad du har fyndat 🙂 jättesnygga 🙂 ja nu är det varmt och vår AC är värd sin vikt i guld , så underbart skönt 🙂 ha en riktigt fin kväll
  Kram lena

 4. vilka fina grejer du hittade, är också väldigt förtjust i prickigt. roligt hur som helst med saker till köket som är lite annorlunda. 🙂

 5. Eva skriver:

  Hejsan! Härliga bilder som alltid. Vad använder du för kryddor på laxen? Ha det gott/Eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..