ANNONS

Jorgubbar & Glass, skön svalka i denna hetta!

/

jorgubbar_glass

Det är VARMT!! Riktigt varmt… Lagad mat är inte tal om förrän isåfall väldigt sent på kvällen framför grillen. Dagarnas matintag just nu går i salladens tecken, enkla smörgåsar, massor av vatten och fruktsmoothies! Men till en riktigt svalkande efterrätt finns nog inget som slår svenska jorgubbar och gammaldags vaniljglass! Och det finns nog inte många barnögon som inte tindrar när man oväntat bjuder dom på glass & jordgubbar! 🙂

Önskar er alla en himla skön sommar om jag nu inte har gjort det! Med väldigt soliga hälsningar från Öland… 🙂
*kollar SMHI en gång till ifall det kanske blir liiite svalare imorgon så jag kan baka som jag hade tänkt*…

pioner

Mamma Mia´s fina pionbuskar är gigantiska! Joline fick visst med sig en hem idag… Aja-baja… Men den står så fint på vårt matbord nu och lyser i kvällssolen som strålar genom köksfönstret! Tack Mamma! 😀

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00