Ahlgrens bilar på väg på ut i rymden!?

Jo, så är det!! Ahlgrens bilar är rustade för rymdfärd!
Christer Fuglesang kommer den 6:e augusti återigen att ta sig en semstertripp till månen och vad kan väl vara bättre färdkost än Ahlgrens bilar iklädda rymdfarkoster, nu i en limiterad upplaga om 100st!

Chirster får dock bara med sig 33 påsar! En påse har rest hem till mig och resterande 66 påsar kommer nog att ge sig tillkänna inom kort dom också!  Hejja Ahlgrens! Vi har nu sett de klassiska bilar, chokladöverdragna bilar, de sura & syrliga. Julgranar och tomteslädar, och vi har däck och vi har husvagnar! Och även en glass! Vad kommer härnäst?!  Familjen? Alhgren på husvagnssemester till månen skulle jag vilja se! 😀

ahlgrens_bilar

Goda, färska, skummiga, sega, och jag inbillar mig fortfarande att det är vaniljsmak, päronsmak och jordgubbssmak! Gammalt hederligt godis minsann!

Trevlig helg på er allihopa! Här planerar vi fredagkvällen med en liten garage-fest med barnen! Vi ska tända grillen utanför och grilla goda hamburgare och lyssna på rock a billy-musik! Det brukar vara uppskattat! 🙂

 1. Morning 🙂 Tittar förbi och önskar dig en riktigt fin dag, åh så mycket gott 🙂
  Kram Lena

 2. Glömde säga att jag tycker också att dom smakar olika…dom rosa är min favorit!
  Jag och min sambo hade olika åsikter om det där,han påstod att alla smakade likadant.Så jag gjorde en blindtest och klarade det tre gånger på raken! Då ändrade han uppfattning!! 😉

  Kram Åsa.

 3. Lyllos dig som fått en sådan påse!!

  Vad kul det lät med garagefest!!
  Kan tänka mig att ”juniorerna” gillar det!!

  Ha en skön Söndag!
  Kram Åsa!

 4. Hahaha usch jag är så snuskig ^^ men först tyckte jag de såg ut som en himla massa .. ja 😛 oops!!!

 5. Hahahaha,, skrattar gött åt Klara´s inlägg.. :o)) :o))

  Ha en underbar fortsättning på denna ljuvliga helg med massvis av sol och värme.. // Kramar Annelie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..