Jag sviker er nu…

All ni som mailat mig den senaste tiden, jag sviker er super-monster-mycket just nu! 🙁
Datorn har nyss gått i väggen här hemma, borta är alla mina mail från er, adresser och allt superviktigt som jag skulle svarat på…. *muttrar*

Den stora boven (läs; virus-helvetet) heter System Security!
Låt er för allt i världen inte luras av detta anti-virusprogram!
Läs mer här >>

Ett svåråtkomligt virus som installerar sig på din dator och ser ut och verkar till synes fungera som ett proffsigt virusprogram, den scannar din dator och rabblar upp en massa trojanska hästar som du omgående måste skydda dig mot.  En typisk ”microsoft-ruta” där det klart och tydlig står ”Your computer is infected, update your security program right now” klickar man då på OK…. Ja… Ni fattar! All e väck, pust väck, gone med the wind, inget kvar alls… Bankcertifikat har vi fått spärra, alla mina hundratals mail från er som legat på hög en tid är också borta… Div. sparade recept och receptskisser är också borta… Jag hade tänkt ta itu med allt efter midsommar och svara på allt som jag kommit efter mig med, men nu är det försent…. Förlåt mig… Datorn har vi fått formatera om och inget är sig likt… Lika surt varje gång sånt här händer! Men nu tar jag nya tag! Var så säker! 😀

Ni som vet om att ni inte fått svar från mig, maila mig gärna igen!
I övrigt kan jag bara be om ursäkt och till alla er som skrivit & mailat, TACK!!!
Ni är guld värda och ni vet att jag ofta svarar på era mail och kommentarer så ge inte upp! Jag har garderat mig nu kan jag lova! Och alla ni där ute, se upp för System Security!

PS. Annars är allt bara bra här på ön!! 😀 DS.
Recept och bilder kommer, minneskortet i kameran har iallafall inte fått virus!
Kram på er allihopa och hoppas ni haft en underbar midsommarhelg!

 1. ida skriver:

  Och ta inte bort ditt antivirusprogram för allt i världen!!

 2. ida skriver:

  Herregud, stackars dig!! Virus är verkligen skit…

 3. Sådär ja, nu har jag räknat till tio. Josefine ditt råd är ett oråd. Det bästa är väl isåf att aldrig sätt på datorn? 😉

  Förlåt, men jag blev bara tvungen att lägga mig i.

 4. Fy vad jobbigt. Har aldrig varit med om det men kan tänka mig hur det skulle kännas. Datorn är ju den dyrbaraste ägodel man har, alla minnen och allt i den.

  Men jag råder dig att sluta använda anti-virusprogram helt. Det hjälper inte ett dugg utan segar bara ner datorn. Öppna ingenting du inte vet vad det är bara. Och formatera om datorn då och då.

  Jag har aldrig haft något antivirusprogram eller brandväggar eller något sånt, och jag har aldrig fått virus.

 5. Fy så tråkigt med virus, hoppas du kommer igen snart! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..