Romsås till fiskrätter

fisksas

Här kommer receptet på kall romsås! Det är så gott så man tror att det är betydligt svårare att göra än vad det är! Så se till å rör ihop världens godaste romsås till nästa gång ni äter fisk! Lätt som en plätt och gott som sjutton!

Det här behöver du :
2 dl cremé fraiche
1 burk röd stenbitsrom (50gram)
½ finhackad rödlök
Flingsalt & nymalen svartpeppar
En liten pyttegnutta pressad citron

GÖR SÅHÄR :
Rör ihop samtliga ingredienser. Smaka av! Cintronen ger det lilla extra till denna sås, men det får inte bli markant, det ska bara ger lite pyttelite syra! Hur god som helst!

romsas

Serveras kall till fisk av alla de slag!

  1. hej!
    jag ville bara tipsa om en extra liten grej till den absolut GODASTE romsåsen. Nämligen: avocado. Jag lovar dig, det blir såå gott! Jag brukar också alltid ha i vitpeppar, blir supergott. Värt att testa, nu när man kan grilla laxen och få den rökiga saftiga smaken tillsammans med denna underbara sås. Try it!

  2. Lisa skriver:

    Den här är verkligen jättegod!! Jag brukar klippa ner lite dill eller gräslök i också =)

  3. Ser supersmaskigt ut!
    Glad midsommar!
    Hälsningar Mamma Mat

  4. Hejsan tänkte bara berätta att vi på playgirl.se har tipsat om din blogg på våran startsida.

    Mvh: Jellica på playgirl

  5. Oj, detta måste jag göra till midsommar. Låter supergott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..