Fun Light X21

fun_light

Kommer ni ihåg 90-talet? År 1990 exakt då glassen X21 lanserades för 4:50kr! Det var en av mina absoluta favoritglassar som barn, (ja, jag var 12år då)! Jag kan inte beskriva smaken mer än persikoaktig, söt, godisaktig och underbart god! Jag fick nu tillfället att prova dessa flaskor av Fun Light, med smak ”Summer Honeymelon Peach” Och, jag kan inte sluta tänka på just X21 när jag dricker denna saft! Fun Light har aldrig tilltalat mig tidigare, jag tycker inte om dessa light-varianter och färgerna är som tagna från ett rymd-experiment, onaturliga och riktigt späjsade! Men som sagt, det här är en god saft, bortsett från light, tillsatser av kemiskt tillverkat socker osv osv… Den är god! Men absolut inget jag köper! Nu har jag provat och jag fick mig en liten nostalgi-tripp tillbaka till 90-talet! Inte illa va! Undrar nu just vad X21 innehåller…?

pic_nostalgi_glasskarta_1990_large

(Bild hämtad från http://www.gb.se/)
X21! Världens godaste isglass, tyckte jag… när jag var liten… 😀
Idag?? Hmm… Ja, de får nog bli Sandwich eller 88:an! Vilken var/är eran favoritglass ur GB´s sortiment? Och sista frågan, köper ni Fun Light?

 1. TopHat är glassarnas glass , näe kanske inte riktigt lika god som man minns den var den när den kom tillbaks.

 2. Nina skriver:

  All chokladslass går hem här =)
  Nej köper inte fun light, vi dricker aldrig saft här förutom när det är barnkalas 2 ggr om året. Då brukar vi köpa en ekologisk variant (kommer inte ihåg vad den heter?) som bara innehåller frukt och socker.

 3. Lisa skriver:

  Minns någon Skate som fanns 1979-1981? Den är en solklar favorit!
  Oj, så god!!
  Fun light finns som tur inte här där jag bor =D Tala om konstgjord smak. Burr!!
  Varma hälsningar / Lisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..