ANNONS

Jamie Oliver – Nya kryddor till Sverige!

/

jamie_oliver

Får jag fresta med lite krydda i tillvaron? Mmm… Jamie Olivers kryddor kommer snart att lanseras i Sverige och det också i egen hög person! Nån därute som blir glad nu??? 😀

Jag har fått äran att prova dessa underbara kryddor, och vad ska jag säga… Helt underbart!!! Läckra kryddor i glasburk med kvarn som bl a. Pretty Pink, Peppery, Spicy & Zesty… Rustika kryddblandningar som alltid smakar fräscht i och med kryddkvarnen!  En härlig uppsättning av örtblandningar ska jag också prova som ”Aromatic & Elegant”, ”Creamy & Exotic”… ”Flavourful Zesty” & ”Sweet & Spicy”! Det är lite som en magisk dröm när såna här kryddor förgyller mitt kök! I varje örtblandning medföljer också div. recept med bilder som är passande för just den kryddan!

Å just de! Än så länge så håller jag detta lite hemligt!
Jag återkommer med mer info lagom till lanseringen sker i slutet på april! Då får ni veta mer exakt information om dessa kryddor samt var ni kan beställa dom! Så tills dess får ni sukta lite efter dessa ljuvliga kryddor! Men det är de värt!

Håll tillgodo med lite ögongodis så länge…

jamie_oliver5

jamie_oliver3

jamie_oliver1

jamie_oliver2

jamie_oliver41

48
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00