Dagobertmacka

kryddburken_dagobertmacka

En lunch som verkligen mättar! En rejäl dagobermacka med favoritfyllningen! Jag passade på att göra lite mackor efter Pågens senaste pressutskick. Brödet är från Pågens nya Gott & Nyttigt-märkta”. ”Javisst” med 22% fullkorn (mjukt grovbröd med fullkorn) Riktigt gott efter en sväng i brödrosten och sen på med favoritfyllning! Hur ser era Dagobert ut? Vad skulle du lagt på en sån här macka?

Såhär ser min Dagobert ut :
Rostat bröd (2 skivor)
Philadelfiaost på bägge skivorna
Ett rejält lager strimlad sallad
Rökt strimlat kalkonkött
Knaperstekt bacon (kallt)
Gul paprika i skivor
Rödlök i skivor
2 skivor jarlsbergost
Ett par varv med pepparkvarnen
Flingsalt

GOTT GOTT!!
Fler smörgåstips :
Tunnbrödsrullar med keso & skinkröra

kryddburken0000553

Grov smörgås med keso & grillad kyckling

kryddburken0000491

Grovt bröd med tonfiskröra

width=300

  1. kakan skriver:

    Wow vilka maffiga mackor…man blir ju lätt hungrig när man tittar in här.
    Måste någ pröva någon av alla recepten=)

  2. Massor av smarriga mackor här.. ser så himla goda ut.. Mums!

  3. gott! pappas dagobert-mackor är lite annorlunda 😉 jag är uppväxt med kall pannbiff, skivad kall kokt potatatis, majonäs, ägg, kaviar, gurka…haha 😉

  4. AnnLee skriver:

    Mmm… för god fyllning på den där mackan! 🙂

  5. Lena skriver:

    Mums!!!!!!
    Underbara smörgåsar!

    Ha en skön kväll!

    Kram Lena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..