Smörgåstårta på jobbet!

kryddburken0000695

(Obs; mobilbild, därav kvalitén.)
Gokväll i stugorna kära läsare! Nej!!  Jag har inte gått under jorden, inte heller är vi sjuka! Men jag har jobbat mina långpass och före dess en härlig helg tillsammans med barnen!  That´s it! 🙂 Nu är jag ledig några dagar och kommer att uppdatera lite flitigare! Men jag måste bara visa er en så underbart god smörgåstårta som vi fick äran att bli bjuden på, på jobbet idag!! En arbetskamarat fyllde år och hon bjöd på denna otroliga smörgåstårta! (och hembakade biskvier) Guuud så gott!

Nu är jag precis hemkommen till lugnet i skogen igen! Härligt!! Kan man få bli miljonär så man kan bli en sån där lyxfru på heltid tack?! Nä, kanske inte riktigt, jag har ju min lilla (eller STORA) idé som jag hoppas kunna förverkliga och återigen har INGEN gissat rätt! 😀 Ganska kul faktsikt, men det är så mycket större än ni kan tro! Ingen kokbok, eller nätbutik, eller kock-utbildning eller gårdsbutik! Hoppas ni alla haft en trevlig helg och en god start på veckan! Imorgon kommer återigen lite recept här på Kryddburken! Må så gott så länge!

 1. Lindy skriver:

  Ja! Jag har mina aningar! Jag hoppas jag har rätt, för det skulle passa dej som handen i handsken! Och, jag kommer å hälsar på! 🙂
  Saknar er!

 2. Självklart ska du hålla kurser och dela med dig av dina kokkunskaper:)

 3. Vad nyfiken jag blir. Jag kan inte ens gissa vad du har i görningen. Får väl snällt vänta och se!
  /Sofia

 4. always skriver:

  Namninsamling – Förbjud att barn hängs ut på nätet! – Hänger du med på det här?

  Jag sa att jag skulle försöka göra något åt att inte barn får hängas ut på nätet, efter det här med de mördade Arboga barnen. För det är ju inte riktigt fastställt ännu hur det gått till.

  Man får bara hoppas att några tar lärdom och är lite försiktigare och framför allt tänker sig för innan de hänger ut sina oskyldiga barn som kanske inte alls hade valt att finnas på nätet till allmän beskådan om de hade någon talan.

  Det här får bli det första jag gör. Det återstår väl att se hur många som är intresserad av ett sånt förbud. Hur många som värnar om barnen och deras säkerhet. Eller jag ska kanske säga, hur många som förstår vilka risker det är med att lägga ut barn i bloggar .m.m.

  Allt fler föräldrar publicerar bilder på sina barn på nätet, via bloggar eller sajter som Facebook. Men många tänker inte på att bilderna kan komma att utnyttjas av pedofiler. ”Ibland finns det en naiv inställning till nätet”.

  Allt fler mammor och pappor bloggar om sitt liv och sin vardag och var och varannan har ett facebook-konto. Med detta följer att fler bilder på barn läggs ut på nätet. Bilder som i värsta fall kan utnyttjas av pedofiler. Man tror att tar jag bort den här bilden från nätet så är den borta. Det är helt fel. Man bör vara medveten om att bilder man lägger ut på nätet för alltid riskerar att finnas kvar.
  Att spara ned en bild från nätet går på ett par klick – sedan är det lätt för den som gjort det att använda bilden på ett helt annat sätt än vad man själv kunnat föreställa sig.
  – Att lägga ut bilder på en blogg är ungefär som att lägga ut sitt fotoalbum på tunnelbanan. Man får fråga sig om det är något man vill?
  Ju unikare bilder desto högre status, därför finns det de som ”dammsuger” olika sajter i jakt på bilder på barn.

  Det är ju bara att kika runt bland de kommentarer jag fått i min blogg, så förstår man kanske att det inte bara är små änglar ute på nätet. Skenet kan nog bedra! Det ska man aldrig glömma.

  Namnlista att skriva på:
  http://www.namninsamling.com/always1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..