Små justeringar till köket kanske?!

kryddburken0000680

(Bilder från IKEA, eget collage)
 

Satt och blinkade lite på IKEA´s hemsida och hittade dessa små fynd! Den gula glas-serien LJUVLIG har jag assietter och muggar av och jag älskar dom!! Tänkte att det vore nog inte så dumt att fylla på med lite skålar (9kr/st) till en hel frukostservis!
kryddburken0000453

Sen hittade jag den senapsgula serien TRIVSAM, vilket härligt porslin alltså!! Finns i grönt också! Kaffemugg med fat för 19kr! Och serveringsskål för 99kr.

En mortel BEHÖVER jag verkligen en ny! Denna såg rejäl ut och kostar endast 79kr (IKEA RÖRA)! Vilket fynd! Svarta uppläggningsskålar är också snyggt så jag föll för en sån med! IKEA CHARMÖR 30kr!

Det blir alltså om jag ska ha 6st av varje gul glasskål, 108kr för dom! Sen de gula kaffemuggarna med fat, 6st = 114kr! Det gula uppläggningsfatet för 99kr, det blir 321! Och så morteln 79kr och den svarta snygga skålen för 30kr, det blir 430kronor totalt!

Inte så dyrt eller hur? Åh jag älskar den där gamla nostalgi-gula färgen på frukostservis, lite gediget retro minsann!
__________
 
OCH TACK!!
Tack allihopa för era kommentarer om mitt lilla lyckliga inlägg nedan! Det är jättespännande, men jag kan verkligen inte förtälja mer detaljer i nuläget! Det är mycket som ska stämma och klaffa, fixas med och tas reda på så jag ligger väldigt lågt ett tag till! Men hitills har inga av era gissningar stämt iallafall! 😀

 1. Anna skriver:

  Hej! Jag sitter precis och dricker kaffe ur min gröna TRIVSAM-kopp – kan starkt rekommendera dem, allting smakar väldigt gott ur just den koppen. Lika bra att jag gjorde en hel liter kaffe nu på morgonen – bara till mig själv…!

  Trevlig helg 🙂

 2. kan verkligen rekomendera morteln, vi har den och tycker den är toppen! 🙂 Ikea är allt bra ibland .. 😉

 3. AnnLee skriver:

  Ja, LJUVLIG-serien lever upp till sitt namn! Själv funderar jag på att införskaffa den i blått. Tror egentligen inte på tallrikar i blått men till frukost fungerar det absolut.

 4. Lena skriver:

  Hejsan!

  Missade ditt inlägg i går ; )))
  Låter spännande med det du funderar på!
  Ska bli kul och höra vad det är ; ))))

  Ha en bra dag!

  Kram Lena

 5. ellan skriver:

  Gud vilken mysig blogg du har 🙂 och underbara bilder verkligen.. något man ska börja följa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..