Kycklingrullader med Ädelost


Kycklingfileér kan man göra så mycket gott med! Leif Mannerström syns ju lite titt som tätt på TV-reklamen med sina tunt skivade kycklingfileér, och han ruuulllar dom!! 🙂 Personligen tycker jag det är lite löjligt att gå å köpa tunt skivade kycklingfileér när det är så enkelt att göra själv! Fram med stora köttklubban och banka ut dom i en plastpåse! Fyll med något gott, rulla ihop och stek i ugnen!

Det här behöver du :
4 kycklingfileér
1 köttklubba + plastpåse
1 bit ädelost
1 dm purjolök
3 msk cremé fraiche
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Stoppa en kycklingfilé i plastpåse och banka på till önskad storlek! Har du ingen köttklubba går det lika bra med en stekpanna! Rör ihop ädelosten med finhackad purjolök och rör i några matskedar cremé fraiche! Salta & peppra! Lägg fyllning på varje lycklingfilé & rulla ihop! Lägg i en ugnsfast form och stek i ugn på 200 grader ca 45-50 min. Kolla så att kycklingen är helt genomstekt i köttet. Det får inte vara rosa! Servera med en god pasta!