ANNONS

Äntligen – Nu har den kommit!!

/

21112008102

(klicka för större)
Så här vackert såg det ut i morse när jag gick till vedbon för att hämta ved!! Mobilen hade jag i fickan så jag tog en bild för att föreviga årets första snö-morgonen! Härligt! Nu är snön här och jag hoppas den får stanna ett tag! Det är nog det enda jag saknar med att bo på Öland trots att jag bott här i 20 år så har jag inte vant mig vid snålblåsten och snön som aldrig får ligga kvar… Då längtar jag till norrland! Vit vinter, massor med snö, många minusgrader och solen som ändå värmer och ser till så snön gnistrar! Det är riktigt vinter de!! Såhär års, speciellt i gråa trista november brukar jag börja längta hem till Boden där jag är uppväxt, men nu kom den ju! Min efterlängtade snö!!! 🙂

kryddburken0000559

Utanför köksfönstret så ligger den där!!!! Så vacker över åkrarna!!!! 🙂

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00