Äntligen – Nu har den kommit!!

21112008102

(klicka för större)
Så här vackert såg det ut i morse när jag gick till vedbon för att hämta ved!! Mobilen hade jag i fickan så jag tog en bild för att föreviga årets första snö-morgonen! Härligt! Nu är snön här och jag hoppas den får stanna ett tag! Det är nog det enda jag saknar med att bo på Öland trots att jag bott här i 20 år så har jag inte vant mig vid snålblåsten och snön som aldrig får ligga kvar… Då längtar jag till norrland! Vit vinter, massor med snö, många minusgrader och solen som ändå värmer och ser till så snön gnistrar! Det är riktigt vinter de!! Såhär års, speciellt i gråa trista november brukar jag börja längta hem till Boden där jag är uppväxt, men nu kom den ju! Min efterlängtade snö!!! 🙂

kryddburken0000559

Utanför köksfönstret så ligger den där!!!! Så vacker över åkrarna!!!! 🙂

 1. Karin W skriver:

  Jag förstår att du saknar riktig vinter men då får vi vara avis på din tidiga vår och långa sommar istället. Hoppas familjen kryar på sig så de kan ut och leka i snön! Har precis fikat årets första saffransbröd som svärmor bakat, din kaka såg smarrig utkanske testar den imorgon.
  Kram Karin

 2. Här i Trolhättan har bra kommit pulver
  av snö.. ha en bra Helg..

 3. Jennie skriver:

  Ja visst är det för mysigt med snö! Här hos mig har snön kommit också, igårkväll faktiskt. Så imorse var det helt vitt utanför mitt fönster, så himla mysigt och vilka underbara julkänslor det ger en! =)

  Tycker verkligen att du skall prova att baka biscottin som jag nyss bloggade om, de är de godaste biscotti’s jag ätit. =) Väldigt fina att titta på också, så det är ju ett plus! Receptet kan man variera i alla möjliga varianter, har gjort dom med hasselnötter, choklad, kardemumma och vanilj samt med bara choklad, vanilj och mandel och dom har blivit gudomligt goda alla ggr! Skall testa med saffran och mandel nästa gång tänkte jag, gillar grundrecptet väldigt mycket så det håller jag mig till! 😉

  Hoppas att du får en supermysig och skön helg! =)
  Kram, Jennie.

 4. Så mycket snö! I stockholm ligger det bara lite isfläckar här och där.

 5. Daddy-T skriver:

  Ljust och fint blir det med snön. Väderfolket har faktiskt lovat snö nu på söndag i Paris. Inträffar i snitt en gång per år så nu håller vi tummarna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..