Om hur livet snabbt kan vända…


 (foto; Linda Nilsson, Neptuni åkrar Byxelkrok Öland)

Det här inlägget är inte alls relaterat till mat men är ändå så pass berörande att jag måste skriva…
En gammal vän till mig går just nu igenom något fruktansvärt… För drygt 3månader sen avled hennes man… Bara 34år gammal slets han bort från sin fru och sina två barn och kvar finns denna otroliga person som varje dag ändå på nåt sätt ser till att hålla huvudet ovan vattenytan… Hur reagerar samhället egentligen när en sån här ung småbarnfamilj drabbas av en sån tragedi… Får man det stöd & hjälp man behöver? Carro skriver på bloggen 2 A Newlife om sorgen, sina tankar i vardagen, sina två små barn och hur hon själv kämpar varje dag… Carolina delar gärna med sig av sin historia… Ta er tid en minut och besök hennes blogg, man får sig en rejäl tankeställare om hur livet verkligen kan vända upp & ner på ens tillvaro…
När inte allting blir som man tänkt sig!
Läs Carros blogg här

 1. Ja du det här livet kan verkligen vända så fort både till sorg och smärta, men även till det bättre.. Livet är förunderligt.
  Jag ska naturligtvis titta in till på bloggen.
  Tycker det är så viktigt att förmedla känslor och värderingar från alla livets kapitel .. och det kan man även göra, fast man skriver om mat:-)
  Ha de bäst ..
  Jag skriver just denna dag om ett annat viktigt ämne på min Kafferastblogg. Titta gärna in:-)
  Kram på dig

 2. Cissi skriver:

  Jag har PRECIS varit inne o läst där, hamnade där av en slump och sen gick jag in på din sida och ser att du har länkat dit, gud va sjukt konstigt…Usch jag bara ryser när jag läser om sånt som kan hända….jag kramar min sambo en extra gång!

 3. Nadja skriver:

  Det går inte att beskriva något sådant. När mina barn var små så hände detta för min dagmamma. Hon blev ensam kvar med 3 barn. Fruktansvärt!

 4. KarinW skriver:

  Efter den läsningen känns det inte som man vill kolla mera recept idag…..
  Hon skrev rakt in i hjärtat….

 5. 🙁 Finns inga ord, sånt har man inte en tanke på.. Livet är skört! Mina tankar går till Carro med familj idag…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..