ANNONS

Jag är nominerad!!

/

Kryddburken har blivit nominerad till matbloggspriset 2008!!!
 


Hur kul som helst ju!!! Av 328st matbloggar så blev just Kryddburken en av de 10st nominerade!! Vilken överraskning så här på morgonkvisten!! Tack alla mina underbara läsare för sån otrolig respons jag fått av er! Ni som har nominerat min matblogg har ju också chansen att vinna boken ”Fredskockarna”, vinnarna meddelas under helgen! Mer om matbloggspriset kan ni läsa här : http://matblogg.se

Vinnaren av Matbloggsspriset presenteras under Det goda Köket
på Stockholmsmässan den 8 november kl.12.00

Håll tummarna nu och lycka till alla ni andra som är med och tävlar!

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00