Gnocchi med Knaperstekt Pancetta & Brie


En favorit bland gnocchirecept! Knaperstekt pancetta & brieost gör sig riktigt bra ihop i denna rätt! Allt tillsammans blir en god mix! Prova! 🙂

3 – 4 port
Det här behöver du :
1 förp. färsk gnocchi
200 gram pancetta
150 gram brieost

GÖR SÅHÄR :
Knaperstek pancettan och lägg upp på hushållspapper. Koka gnocchin enligt förpackningen, ca 2-3 min. Häll upp på ett stort fat, smula över pancettan och brieosten. Vänd om försiktigt så osten får smälta lite. Servera genast! Så enkelt och sååå gott!

 1. sussi skriver:

  gnocchi äger, men vad tusan är pancetta? Bröd eller ost?

 2. Tack för alla era kommentarer! Ja, det var väl inte det nyttigaste jag kunde komma på, men absolut en perfekt rätt som ”dagen efter” måste jag säga! Fylld gnoochi har jag aldrig provat, det är första gången jag lagar ”köpe-gnoochi”, den hemmagjorda är nog ändå snäppet godare tycker jag! 😉

 3. Linda skriver:

  Oh gnocchi för tillfället hos oss en försummad favorit! Tack för tipset, det lär stå gnocchi på menyn snarast.

 4. ser jättegott ut! jag brukar dock steka min gnocchi 😛 har du smakat dom med fyllning av tomat och mozarella? underbara! 😀

 5. Hanna skriver:

  Mmm, låter gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..